A vizeletmintából kiderülhet, hogy lefeküdtem valakivel?
tudom mit gondolsz:D de a szüleim nagyon katolikusak, és 5 hónapja barátom van akivel 3 hónapja aktív szexuális életet élek, 17 éves vagyok így orvoshoz szülői felügyelettel kell mennem, holnap vizeletmintát kell leadnom a közelgő műtétem miatt:D (vérvétel, nyálminta, vizeletminta jaja:D)
legyetek szívesek megkímélni a buta válaszoktól, tényleg érdekel, mert inkább én mondanám el a kedves konzervatív anyukámnak, mint egy papír:)

"10/12 A kérdező kommentje:
nem védekezünk, mivel a barátomnak nem lehet gyereke gyermekkori baleset miatt:)"
A Hegylakó sorozatban volt, hogy a halhatatlanoknak nem lehetett gyerekük, és fertőzésük sem, ráadásul, egy baleset, vagy támadás miatt lettek/derült ki, hogy nem tudnak meghalni.
A pasid neve Connor MacLeod?

Drága Kérdező!
Vicceket félretéve: ha garantáltan nem lehet gyereke, akkor miért húztatok gumit??? Pusztán perverzióból?
Nézd, én is bedőltem egyszer egy ilyen: "nem lehet gyerekem" című kan-mesének... Neki nem is lett, mert azonnal felszívódott, amint megmondtam neki hogy tökéletesen egészséges, mert babát várok...
Azt hogy nem vagy szűz, azt csak a nőorvos állapítja meg - ha kérik.
A többi vizsgálat magát a tényt nem tudja kimutatni - de a terhességet igen (már ha van)!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!