Méhgyulladás, petefészek gyulladás vagy hasonló gyulladás esetén, jelentkezhet pecsételő vérzés együttlét közben, után?
Figyelt kérdés
Egyéb tüneteket nem igazán tudok mondani, illetve még annyit, hogy fehéres sárgás folyásom van, s eléggé bő folyás2022. márc. 3. 10:11
1/5 anonim válasza:
Jelentkezhet, de ha ilyen jellegu gyulladasod lenne, hatalmas fajdalmakkal jarna, nem csak pecsetelo verzessel. Egy kicsit durvabb aktus is okozhat verzest ugy, hogy semmilyen egeszsegugyi problema nincs a hatterben. Persze a legjobb az lenne, ha meglatogatnad az orvost.
2/5 anonim válasza:
Miért pont gyulladásra gyanakszol? Lehet, hogy méhszájsebed van. Mindenképp nézesd meg!
3/5 anonim válasza:
Valami gomba vagy fertőzés biztos van.
Mehszajseb szokott pecsetelni vagy vérezni.
Nekem volt gyulladasom…megmozdulni nem tudtam a fájdalomtól.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért mondok gyulladást mert voltam dokinál 2 hete rákszűrésen, 1-2 napja felhívtam s azt mondta gyulladás van, de időpontot csak 2 hét múlva kaptam, s ezt a vérzéses dolgot pedig most tapasztaltam, s érdekel lehet-e emiatt
2022. márc. 3. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!