Missed ab után mennyit kell várni? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Február 7.en sajnos 7 hetesen elveteltem amit mutettel fejeztek be. Egyszerűen semmit nem mondtak meddig ne legyünk együtt mikor próbálkozhatunk újra. 2 hétig nem voltunk együtt, most mikor újra együtt voltunk, nem védekeztünk. Baj lehet? Van olyan akinek ebben(sajnos) van tapasztalata? Nem tudom hogy baj e hogy védekezés nélkül voltunk együtt, ha esetleg terhes lettem gond e. 3 hét telt el a műtét óta, nem jött még meg a mensim se, nem tudom azt sem hohy mikor kellene. 7.en fogok menni az első kontrollra hétfőn. Köszönöm ha válaszoltok :)2022. márc. 1. 21:01
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek mindenkinek ment a zöld:)
2022. márc. 2. 08:27
12/13 anonim válasza:
Na akkor, hogy legyen itt olyan is, akivel ez megtörtént. Ugyan így kis terhesség, elment, műtét. A doki meg sem jelent a zárójelentés kiadásánál, a kezembe nyomta az egyik nővér, hogy hol írjám alá és viszont látásra. Ugye az alján fel van tüntetve, hogy megkaptam a kellő tájékoztatást és így távozok a kórházból. Na mondom, akkor szeretnék dokival beszélni, mert semmilyen tájékoztatást nem kaptam és van is ám kérdésem. Felsorolt vagy ezer inkdokot, hogy miért nincs doki, aztán, hogy miért nem tud jönni, és még amikor mondtam, hogy nem baj várok, akkor már hirtelen a műtőben volt, kerek 5 perc leforgása alatt és rajta kívül nem volt másik (irónia). Azt gyorsan kihangsúlyozta, hogy ő nem válaszolhat kérdésekre, szóval neki fel se tegyem. A Google segítségét kértem, ahol teljesen ellentmondásos válaszokat kaptam. Végül felkerestem egy nőgyógyászt magánúton, aki elmondta, hogy a 3 hónap csak bevett protokoll, nincs kőbe vésve, és ilyen kis terhességnél elég 1 hónapot várni, de ha az sem várjuk meg nem baj, mert peteérésre a méh begyógyul. Én akkor egy egész órát beszégettem a dokival, rengeteg kérdésem volt, mindre válaszolt, és végül nekem a műtét után nem jött meg. 6 éves a lányom. :)
13/13 anonim válasza:
Nem kell három hónapot várni, EGY menzeszt igen, és utána már oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!