Ez az vérzés mennyire normális?
Figyelt kérdés
Ket ciklus kozott vagyok es nagyon eros verzesem van, illetve menstruacios gorcsok.
Az utobbi egy hetben voltam nogyogyasznal, aki csinalt ultrahangot es citologiat, a ctre varni kell, az ultrahangbol joindulatu miomat latott. Kb egy hete esemeny utani tablettat vettem be illetve nehany napja szexeltem is. Ezek kozul okozhatja valami a mostani eros verzest?
2022. márc. 1. 12:16
1/5 anonim 

válasza:

Igen, az esemény utáni megbolygathatja a hormonokat.
A myoma okozhat az átlagnál jóval erősebb vérzést.
2/5 anonim 

válasza:

Az esemény utáni eleve felboríthatja a ciklust hónapokra, valószínűleg menstruálsz, de a mióma is okozhatja.
3/5 A kérdező kommentje:
De meg nem kellene menstrualnom, illetve az esemeny utanit kb 8napja vettem be es utana volt egy kis verzes de most nagyon eros
2022. márc. 1. 12:27
4/5 A kérdező kommentje:
Barmi mas oka pl terhesseg lehet ennek? Mert meg a ket ciklus kozott soha nem volt ennyire nagyon eros verzes
2022. márc. 1. 12:29
5/5 anonim 

válasza:

A terhesség nem jár vérzéssel. Az esemény utáni rengeteg hormon, nem csoda, hogy össze-vissza menstruálsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!