Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez az vérzés mennyire normális?

Ez az vérzés mennyire normális?

Figyelt kérdés

Ket ciklus kozott vagyok es nagyon eros verzesem van, illetve menstruacios gorcsok.

Az utobbi egy hetben voltam nogyogyasznal, aki csinalt ultrahangot es citologiat, a ctre varni kell, az ultrahangbol joindulatu miomat latott. Kb egy hete esemeny utani tablettat vettem be illetve nehany napja szexeltem is. Ezek kozul okozhatja valami a mostani eros verzest?

2022. márc. 1. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az esemény utáni megbolygathatja a hormonokat.

A myoma okozhat az átlagnál jóval erősebb vérzést.

2022. márc. 1. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utáni eleve felboríthatja a ciklust hónapokra, valószínűleg menstruálsz, de a mióma is okozhatja.
2022. márc. 1. 12:26
 3/5 A kérdező kommentje:
De meg nem kellene menstrualnom, illetve az esemeny utanit kb 8napja vettem be es utana volt egy kis verzes de most nagyon eros
2022. márc. 1. 12:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Barmi mas oka pl terhesseg lehet ennek? Mert meg a ket ciklus kozott soha nem volt ennyire nagyon eros verzes
2022. márc. 1. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A terhesség nem jár vérzéssel. Az esemény utáni rengeteg hormon, nem csoda, hogy össze-vissza menstruálsz tőle.
2022. márc. 1. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!