Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomo a nyakon?

Csomo a nyakon?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hétvégén észre vettem egy kicsi csomót a nyakam bal oldali részén, akkor fajt, megmutattam anyukámnak ő azt mondta hogy szerinte csak meghuztam a nyakamat vagy duzzadt nyirikcsomo mert náthás vagyok egy ideje. Illetve azt mondta lehet pattanás is, csak befelé nő.

Másnapra elmúlt a fájdalom is, most se faj már. Mi lehet? Ha nem múlik el a héten akkor elmegyek haziorvoshoz de eléggé parázok mindenféle betegsegtol amit a neten olvasok. 19 éves lány vagyok, lehet az jo hogy nem fáj nem?

2022. márc. 1. 06:34
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha valami nagy betegség lenne, nem múlna el.
2022. márc. 1. 06:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha náthás vagy, akkor nyirokcsomó duzzanat lesz az.

Egyébként mensi körül is hajlamosak megduzzadni.

Ne parázz, nincs komoly bajod.

Keress valami hobbit, járj túrázni, mert ha 19 évesen ilyeneken parázol, akkor bekattansz még 30 előtt...

2022. márc. 1. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A nyirokcsomódat érezted.
2022. márc. 1. 08:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi szépen nektek! Kicsit megnyugodtam😊 igen eléggé hipohonder vagyok, mindent egyből neten nezek meg és mindig megijedek, mi lehet ez. Tudom tudom nem szabadna, de akkor most örülök hogy nincsen bajom valószínűleg
2022. márc. 1. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Az is gyakori, hogy nem támasztod meg a nyakad a párnával, csak a fejedet, és elfekszed.

De valószínű nyirokcsomó.

2022. márc. 27. 20:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Azota is ott van, normális? Nem fáj még semmi nem is nő
2022. márc. 27. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális igen. Szoktam én is érezni. De ha nem vagy nyugodt menj el háziorvoshoz.
2022. márc. 27. 22:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Kosziii, májusban megyek borgyogyaszhoz nem ez miatt de akkor ezt is megmutatom neki, illetve a héten kozmetikushoz, lehet o is tudja, de köszi szépen kicsit megijedtem:)
2022. márc. 27. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Végül is mi lett a csomóval?
2023. nov. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!