Nagyajkon lévő égő, viszkető nagy pukli mi lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre mikor hát a vibrátor izgatás helyett fájdalmat okozott. Kb egy borsónyi nagyságú és viszket és ég az a egy pont. Próbáltam megnyomkodni kicsit hátha csak pattanás, de semmi nem jön csak iszonyatosan fàjt abban a pillanatban. Nem voltam senkivel se hónapok óta, idegen wc-re nem ültem rá csak a sajátomra amit csak én használok. Nyilván nem távggyógyítást vàrok. Orvoshoz is megyek szerdán. Csak nagyon meg vagyok ijedve, hogy valami komoly gond van és nagyon kellemetlen is.2022. márc. 1. 00:09
1/9 anonim válasza:
Nem egy begyulladt szortuszo?
Mutass képet róla, hogy segíteni tudjak.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ez nem az. Viszont javítanám a kérdésemet. Buta voltam biológiából. Most megnézve ez màr a kis ajkam. Ott meg szőr sincsen. Elnézést a rosszul feltett kérdésért.
2022. márc. 1. 00:19
3/9 anonim válasza:
Tényleg jo lenne kép. (Nem a testedröl, föleg nem az arcodrol, hanem csak a puncidrol!)
4/9 anonim válasza:
Szőrtüsző nincs ott, de faggyúmirigy igen. Az is lehet, vagy HPV... ha nem múlik el pár nap alatt akkor nőgyógyász.
5/9 A kérdező kommentje:
HPV??? Jajj. De hát senkivel se voltam majdnem egy éve. Az előtt is mindig gumit használtam. Remélem semmi komoly. Dokihoz megyek igyis ugyis, mert rettegek a betegségektől
2022. márc. 1. 00:29
6/9 anonim válasza:
Hmm....nem lehet, hogy egy gennyel teli ciszta lehet?
Szerintem nem komoly. Lehet a vibrátor anyagát nem bírja a puncid. Ne aggódj.
7/9 anonim válasza:
Egyszeru gyulladas, nekem is szokot,lt, bepanthen es ki fog fakadni hamar, most is ilyennel kuzdok
8/9 anonim válasza:
Ha a kisajkad tövénél van, akkor lehet Bartholin-mirigy gyulladás (a kivezető nyílás elzáródik), nőgyógyász segít rajta.
9/9 anonim válasza:
Mennyi gusztustalan, kiéhezett faszverő van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!