Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyenge menstruáció?

Gyenge menstruáció?

Figyelt kérdés

A ciklusaim 22 naposak, 5 napig tart a mensim, mindig darabos(pici darabkák), es tűrhetően görcsöl, első nap nem túlságosan, 2 nap jobban, 3-4nap brutálisan, 5 nap pedig múlik. Legutóbb 4 napot késett, amikor megjött rózsaszín nyálkás cucc folyt,gyenge görcsökkel. Másnap borzasztóan görcsölt ès nagyon folyt egy darabka sem volt, ami nagyon furcsa. Harmadik nap pedig 1-2csepp, 4-5nap pedig semmi.Amikor késet teszteltem 2 negatív, ès egy pozitív tesztem lett, de nagyon halványan.

Volt már valakinek hasonló eset?

2022. febr. 25. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A gyenge pozitív is pozitív. Terhes vagy.
2022. febr. 25. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már mint úgy értettem, hogy tök mindegy, hogy gyengén pozitív, attól még pozitív a teszt, szóval ismétlem, terhes vagy. Gondolom nem ugyan olyannal teszteltél, vagy szimplán nagyon gyenge volt a HCG koncentráció a vizeletedbe.
2022. febr. 25. 16:24
 3/12 A kérdező kommentje:
De az mellet volt negativ is 2 darab 🤔 ha most nem jönne meg orvoshoz megyek. Igaz a hèten nagyon fáradt vagyok, bárhol el tudnák aludni, hányingerem van. De ha terhes vagy akkor nem szabadna vèrezned meg nagyon görcsölni sem. Tudom van akinek terhessèg alatt is volt vèrzèse.
2022. febr. 25. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok akik véreznek. De egyébként meg azt mondtam, hogy ha nem ugyan olyannal teszteltél, akkor lehet gyengébb az a fajta teszt.

De mindig azt szokták mondani mások is itt gyk-n, hogy a gyenge pozitív is terhességet jelez általában.

2022. febr. 25. 16:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Minden esetre meg várom a következő mensit szerintem. Ha nem jön meg vagy megint furcsa lessz el megyek dokihoz. De nem hinnèm hogy terhessègről van szó, márcsak a görcsök miatt.
2022. febr. 25. 16:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Az a nagyon furcsa, hogy nagyon sűrűn járok pisilni, álmos vagyok, nèha hányingerem van, mindig èhes vagyok, fázom, meg nagyon kivánok èteleket. Kb fèl orjája ettem, most is korog a gyomrom. 😑
2022. febr. 25. 16:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja ès mèg az ki maradt hogy mindjart megjön èrzèsem van. Hètfőn volt az 5 nap, vagyis hètfőn "múlt el"
2022. febr. 25. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Terhes tünetek... bár nem tudom, hogy ezek már ilyen korán jelentkezhetnek e. Bár hányingerem már elvileg a terhesség elejétől van. Ez a megjön érzés akkor szokott lenni, mikor meg kéne jönnie, de nincs semmi. Szexeltél menstruáció megjövetele előtt? Igazából menzesz alatt is teherbe lehet esni, meg előtte is.
2022. febr. 25. 20:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen,voltunk együtt. Január 23 án jött meg 5 napig tartott(normis volt). Ez a furcsa vèrzès pedig február 17-èn kezdődött. De amúgy február 14-èn kelett volna megjöjjön.
2022. febr. 25. 22:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha a januáritól számoljuk, akkor most vagyok az 5.hètben. Bár kètlem, hogy ez terhessèg lenne, mert nagy görcsök voltak 18-án, meg nagyon folyt, de nem volt darabos
2022. febr. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!