Alhasi fájdalom miatt milyen orvoshoz fordulhatnék?
December óta fájdogál az alhasam. Január végén elmentem nőgyógyászhoz. Mondta nem lát semmilyen elváltozást. Az ultrahang sem mutatott semmit. Csinált rákszűrést,negatív lett az eredmény. Említettem neki ezt a hasfájást, meg hogy olyan érzetem volt akkor mintha fel lennék fázva. Erre az volt a válasza, hogy igyak több folyadékot. Nem kaptam semmit a panaszomra.
Azóta is fáj a hasam.
Milyen orvoshoz kéne fordulnom? Mert lehet nem is nőgyógyászati a probléma. Nagyon félek, hogy gond lesz. :(
27N

Már nincs felfázás érzetem, csak ez a hasfájás. :( Kb olyan mint mielőtt megjön, csak egész hónapban ezt érzem sajnos. Nagyon kellemetlen.
Köszi a tanácsokat!

Nyilván tudom, hogy nem azonos a két ultrahang, de mivel azt hittem nőgyógyászati a probléma, ezért nőgyógyászhoz mentem először.
Nincs bajom a vizsgálatokkal, csak derüljön ki a probléma, mert ez a folyamatos fàjdalom most már nagyon kellemetlen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!