Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után vagyok 4 hónappal,...

Szülés után vagyok 4 hónappal, nagyon hullik a hajam és elől kopaszodok, meddig fog tartani? Vissza fog nőlni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
pajzsmirigy-szintet nézettél ?
2022. febr. 23. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Terhesség alatt minimálisra csökken a hajhullás, viszont szülés után a hormonváltozások hatására kihullanak az extra hajszálak. Ez ijesztően hat, de teljesen normális. Csodálom, hogy eddig nem hallottál róla.

Egyedül a kopaszodás nem hangzik okésan, de egyrészt kérdés, hogy mennyire túlzod el, másrészt meg hogy terhesség előtt mivel volt jobb a helyzet.

2022. febr. 23. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Ez természetes.

Nekem 3 hónap után kezdett el nagy csomókban hullani, oldalt a homlokomnál már szinte nem is volt hajam. De azonnal nőtt is vissza

Ennek 2 éve, nemt tartott sokáig, visszanőtt.

V

Vissza fog nőni. Terhesség alatt elvileg nem hullik és aminek akkor kellett volna kihullani az szülés után történik meg.

2022. febr. 23. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanígy hullott a hajam szülés után.

Hagymalével bekentem a fejbőröm. Nagyon jól serkenti a hajhagymák működését. Pár alkalom után megállt a hajhullás, és rengeteg babahajam nőtt.

Az átmeneti időszakot én egy fruffruvágatással oldottam meg, eltakarta, hogy mikiegérben kopaszodok oldalt. 🤷‍♀️

Egy darabig még sapkával, homlokpánttal tudod takarni, lehet, hogy mire jön a jóidő, meg is oldódik. A frufrut sokáig tart lenöveszteni, ha amúgy nem szereted.

2022. febr. 23. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem is 3 hónap körül kezdett el hullani. Már 1 hónapja. Előtte alig volt a fésüben 2 szál, hajmosásnál is alig. Most meg tele a víz és a fésű, sőt még a baba is bele-bele kap. 😂🤣

Két oldalt már alig van hosszú haj, van egy pár baba haj de nagyon-nagyon rövidek. Lehet sűrűbb lesz?

Mindig szép hajam volt, hosszú derékig ér. Most nagyon meg vagyok ijedve,hogy soha nem nő vissza. 😭

2022. febr. 23. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy fodrász ajánlotta,hogy használjak csili paprika, csalán, nyír és bojtorján kivonatot. Hallottatok már erről?
2022. febr. 23. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De hidd már el, hogy csodaszerek nélkül is meg fog állni a hajhullás...
2022. febr. 23. 20:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Megértettem. Köszi a válaszokat.
2022. febr. 23. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2022. febr. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!