Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már köztetek olyan,...

Volt már köztetek olyan, akinek ha nagyon pisilni kellett olyan volt a húgyhólyagja, mintha egy kemény kő lenne? Erezhetoen megkeményedett és erősebb vizelési inger is társult?

Figyelt kérdés
Orvoshoz Marc.Kozepere kaptam időpontot. Reggel vagy hajnalban mikor megebredek kemény a hasfalam, pisilnem kell nagyon. Napközbeni nem. Legyet holyaggyulladas? Más panasz vagy fájdalom egyáltalán nincs.
2022. febr. 23. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
És ezért orvoshoz mész? Mert jobban megtelik a hólyagod éjjel? Vékony vagyok, szinte kidudorodik az egész ha hajnalban pisilnem kell nagyon. Hólyaggyulladás fáj és véres is lehet a pisi. Nem kicsit lehetsz hipochonder:-(
2022. febr. 23. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Olvasgass az emberi anatómiáról, ugyanis ez teljesen normális...

Cystitisnek nem ez a tünete.

2022. febr. 23. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, velem akkor szokott ilyen lenni, amikor sokáig nem tudok elmenni wc-re. Úgy érzem mintha egy kő lenne ott, még azután is hogy pisiltem. Utána kicsit fáj is miközben mozgok, de elmúlik. Nem erre az érzésre gondolsz? Mert akkor szerintem teljesen normális. Éjszaka ugyanúgy nem jutsz el sokáig a wc-re, lehet ugyanarra az érzésre gondolunk
2022. febr. 23. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok hipochonder, csak eddig nem volt ilyen dudor.. És hirtelen megijedtem,mivel babát tervezünk. Dokihoz mindenképp megyek, nőgyógyászat és vérvételre.
2022. febr. 23. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer mentem ultrahangra, teljt húlyaggal érkeztem, az orvos majdnem eldobta a szerkezetet ijedtében mert azt látta, hogy a méhamen van egy bemélyedés :D
2022. máj. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!