Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sűrű, sok, büdös, sárga...

Sűrű, sok, büdös, sárga folyás? Mi ez?

Figyelt kérdés

Ma jelentkezett, beszéltem anyukámmal, ő egyből letámadott, hogy a párom a hibás, mert "koszos" a pocse.

Én nem így gondolom... Meg se hallgatott, ennyivel rendezett. Semmi tanácsot nem kaptam csak azt, hogy ne szexeljek.

Egyébként, ha fertőzés akkor a suli mosdó is egy baci telep, szerintem 3 naponta ha takarítják, még a pottyantós is igényesebb sokszor.

Mit tehetek ellene?

Valószínűleg nem fog orvoshoz vinni vele, mert nem érdekli.

17l

2022. febr. 22. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az meg rád nézve meg elég szánalmas, hogy random embereknek is megmondod a párod méretét, amihez senkinek semmi köze. :(
2022. febr. 23. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted hogy orvoshoz kell ezzel menni?

Legyél mar annyira nagylány, ha szexelni van eszed, akkor orvoshoz is menni ha nem akarod hogy feljebb jusson a Méhes e és úgy begyulladjon hogy soha ne keverdj ki belőle.

De persze te tudod mit csinálsz.

2022. febr. 23. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Méhedbe*
2022. febr. 23. 13:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Ezek a centik random számok voltak. Sejtettem, hogy semmi szükség rá... De felőlem szidhattok, hogy írtam valamit.

A válaszokat viszont köszönöm!

Az orvosom akihez eddig jártam nem fogad, mert oltatlan vagyok. Eddig nem problémázott ezen. Igyekszem keresni minél hamarabb egy másikat. :(

2022. febr. 23. 18:26
 15/16 anonim ***** válasza:

15-ös Szerintem trollkodsz, egyre világosabb!

Van saját orvod, aki oltatlanként nem fogad, úgy hogy nem támogatnak, és nyilván nincs 20 ezred alkalmanként 17 évesen, mégis fogamzásgátlót szedsz. Ha valóban bajod lenne, akkor kérnél TB alapon időpontot, nem magánorvost keresnél, hiszen nincs pénzed, ha anyád ilyen, mint amit leírtál.

2022. febr. 23. 20:29
 16/16 A kérdező kommentje:

A fogamzásgátlóm a szüleim fizetik nekem.

Az orvost a barátom kitudja fizetni. 25 éves, dolgozik. Segít, tudja mi a helyzet itthon és, hogy szükségem van erre a vizsgálatra, neki is érdeke.

2022. febr. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!