Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet barna folyásom...

Mitől lehet barna folyásom két ciklus között ?😢

Figyelt kérdés

Még lenne 11 napom a menstruacioig, általában nagyon pontosan szokott jönni de a tegnap délután eszre vettem hogy sötétbarna folyásom volt. Peteérésem sem most kellene legyen, de ma is ilyen sötét a folyàsom és nem tudom mire vélni.

Nem olyan, mintha mensi jött volna meg, hasam sem faj nem olyan érzés.

Akkor mi lehet?

Mult hétvégén wellnessezni voltunk, 3 napig fürödtünk, de ha akkor szedtem volna össze valamit akkor nem most, egy hét utána lenne tünetem?!

Akinek volt még hasonló tudna valami tanácsot adni?

25n

2022. febr. 21. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy később volt peteérésed, nem pont középidőben.
2022. febr. 21. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet peteérés.
2022. febr. 21. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
De így , lassan 3. Nap is vérezhet?
2022. febr. 22. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Nem voltál mostanság covidos? Én novemberben cocidos voltam, akkor nem volt ilyen problémám, viszont decemberi mensim egy hónapig tartott! Na ne olyan vészesre gondolj, de ilyen barnázós maszatolás minden napra jutott. Soha az elött, nem tapasztaltam ilyet. Hál istennek következő mensi után minden helyreállt.

2022. febr. 22. 08:13
 5/6 A kérdező kommentje:

De voltam, kb egy hónapja.

Akkor lehet ez is közre játszik , most meg jobban jön, mensi szerű, tehát másodjára jött meg ebben a hónapban. 4-én és most 😣

2022. febr. 22. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez a fránya covid bekavarhat a mensibe. Mert hát alapból a női ciklus egy,elég érzékeny dolog.

Nyugi, szerintem várd meg a következő esedékes mensi után mi lesz. Szeintem 1-2 ciklus után neked is magától visszaáll majd.

Nekem is egy honappal covid után kavart be.

2022. febr. 22. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!