Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen vervizsgalatot kerjek?

Milyen vervizsgalatot kerjek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyobb cisztam, amire proverat kellett szednem es miota abbahagytam a kurat nagyon rosszul vagyok

Jovoheten megyek vervetelre magan uton, de nem tudom miket kell megnezetnem

Kontrollra szinten csak jovoheten megyek, addig nem szeretnem zavarni a doktor urat

Egyeb tunet: fekete szorszalak az allamon, migren, szem beverzes, szem fajas, ful fajas, szajszelseb

2022. febr. 21. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem zavarod a doktort. Hívd nyugodtan.
2022. febr. 21. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges egy zsák pénzt kiadni most olyan vizsgálatra, ami nem kell.

Jövő héten az orvos megmondja miket kell nézni.

2022. febr. 21. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Minek?

A felsorolt tüneteidnek semmi köze a cisztához, és nem is vérvételt igényelnek. Menj szemészetre, fülészetre. A szőrösödés miatt a nőgyógyászod majd ad beutalót endokrinológushoz.

2022. febr. 21. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Az endokrinológushoz is kell a háziorvosi beutaló. Úgy hogy nyugodtan hívd a háziorvosodat, ha úgy érzed.
2022. febr. 21. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:

A haziorvosom sajnos csak tappenzre tud kiirni, semmi masra nem kepes...

Endokrinologusnal tavaly voltam, jok lettek az eredmenyeim.

Nogyogyaszt multheten hivtam, hogy nem vagyok jol. Azt mondta, hogy ezzel jar sajnos. (Akkor csak a hasam gorcsolt)

Azt kifelejtettem, hogy a derekam is faj... :(

2022. febr. 21. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Keress más nőgyogyaszt.

Az meg hogy tavaly voltal endokrinologusnal es jo lett az eredmenyed az nem jelenti azt hogy ennyi idő alatt nem romlott annyira hogy valami olyan legyen ami ezeket a tüneteket okozza.

2022. febr. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!