Mit tehetnék ellene?
Elég vékony vagyok (21 éves vagyok és 44kg) egyre többen szólnak meg emiatt. Eddig úgy elengedtem a fülem mellet, most viszont egy ismerősömmel akinek a véleménye fontos számomra hosszú idő után most találkoztam újra és megjegyezte, hogy fogytam, de eddig inkább azt mondta volna rám hogy olyan sportosan vagyok vékony most viszont már inkább azt, hogy szimplán csak vékony vagyok (rossz értelemben)
Enni eszek rendesen (néha nem is keveset :/), de nem nagyon látszik meg, ha véletlen hízok 2-3 kgt egy hét alatt le is megy 4-5kg. Már a nadrágjaim nagyon része nagy rám míg 12 éves hugomra szürkek.
Mit csináljak? Mik a tapasztalataitok? Elsősorban azok véleménye, tippjei érdekelnek akik voltak már hasonló helyzetben, de persze minden ötletet szívesen fogadok.
Háziorvos, beutaló endokrinológushoz. Ha minden rendben, akkor egyél rendszeresen, ha kell napi 5x.
Mit és mennyit ettél ma?
Ahhoz, hogy tartsd a súlyod folyamatosan tartani kell az étel mennyiségét is, illetve, az hogy néha többet eszel, mint szoktál nem elegendő a hízáshoz.
Persze lehet valamilyen egészségügyi probléma is, talán egy kivizsgálás nem árt, de az is lehet, hogy csupán keveset eszel.
Ha hízni akarsz, akkor egyél többet, mint amennyit szoktál, de csak néha, hanem állandóan, minden nap, mert különben nem fogsz tudni súlyt felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!