Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött még meg a...

Miért nem jött még meg a menstruációm? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A menstruációm 32 napján vagyok de még nem jött meg.

Nincs hogy baj legyen mert óvszerrel csináltuk és még az óvszerrel is kihúzza a barátom.

A melleim megvannak dagdva de picikét van bennem félelm és nagy a hasam is (felvagyok pukkanva)

Mi lehet az oka amiért nem jön meg ?

Lehetek terhes ?

2022. febr. 19. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz terhes ha senki nem élvezett beléd. Lehet megfáztál vagy valami, ha semmi nem történik, jövő héten vegyél egy tesztet.
2022. febr. 19. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megfázva
2022. febr. 19. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
akkor jövő héten vegyél tesztet, ha addig nem jön meg.
2022. febr. 19. 19:59
 4/8 Varga Lilian válasza:

Stressz is lehet az oka, vagy egy esetleges életmódváltás után vagy közben vagy akkor attól is!!

Nyilván ha megfelelően védekeztek akkor ez az ok ki van zárva. De biztos ami biztos alapon nyilván csinálj egy tesztet!

Ha komolyabb dologra gondolsz, akkor felfázást is lehet, illetve egyéb hormonzavaroktól, de elsősorban ezekben keresném a választ. Ha bizonytalan vagy menj el nőgyógyászhoz! Biztosan tudom mondani hogy egy vizsgálat után kiderül hogy mi lehet a probléma :)

2022. febr. 19. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Késhet stressztől is meg a covid oltás is fantasztikusan felborítja a ciklust.
2022. febr. 19. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
nemcsak az oltás, maga a covid is ilyet okoz. amióta covidos voltam, összevissza jön meg, és annyira fáj, hogy majdnem beledöglök.
2022. febr. 19. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ouh basszus. Én se oltva nem vagyok se át nem estem rajta, de eddig csak az oltástól hallottam ezt a mellékhatást :S
2022. febr. 19. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Eddig mindig 28 napos ciklusaid voltak? Mert egyébként 35 napig teljesen normális.

A puffadás és a mellnagyobbodás pedig általános PMS (premenstruációs szindróma) tünetek, ha pedig terhes lennél, ezek ennyi idő alatt nem jelentkeznének. Ahogy mások is írták, lehet stressz is.

Várj még pár napot, aztán ha nem jön meg, vegyél egy tesztet csak a biztonság kedvéért.

2022. febr. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!