Candida fertőzésnél normális, ha “hámlik” a szeméremajak?
Menstruáció után elkezdtem viszketni és azóta minden jel arra utal, hogy candida gombám van. Kellemetlen szaga nincs. És nagyon folyásom sem. Viszont, amikor széthúzom a szeméremajkaim látom hogy itt ott hámlik a bőr. Sőt a csiklómnál is. Ez ilyenkor ‘normális’?
Már természetesen kértem időpontot nődokihoz, de sajnos nem a közeli napokra kaptam.
Vettem canesten krémet és kúpot is.
Nagyon megijedtem. Komoly kapcsolatom van, szóval már mindenre is gondolok…:(
Ilyenkor a férfi partnert is szokták kezelni, én úgy tudom - bár szerencsére sosem nem küzdöttem ilyen kórképpel.
Mindenképpen szólj a párodnak, hogy ő is vizsgáltassa ki magát a szükséges szakrendelések egyikén. (Bőrgyógyászaton belül van nemigondozás is. Valamint urológiára is érdemes ellátogatni.)
Ha a nődoki nem jár hosszabb távú eredménnyel talán érdemes lenne neked is ellátogatni a bőrgyógyászat nemi gondozóba, valamint urológiára. Vizelet problémáid talán nincsenek, de a húgycső és a hüvely nagyon közel vannak egymáshoz, szinte egybeolvadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!