Miért nem jött még meg??
27-28 naposak voltak a ciklusaim az elmúlt évben, szinte sosem késik a menstruációm. Néha 1-2 nappal előbb jön, de nem később. Tényleg hónapok óta elég fixen van ez már így. És most meg tegnap óta nem jött meg, tiszta ideg vagyok, és nem értem, miért van ez... a tünetek ímmel-ámmal megvoltak, kívánom az édes ételeket, ingerlékenyebb vagyok, kijöttek a pattanások, kicsit feszül a mellem (de nem olyan erősen, mint szokott), néha fáj a derekam és érzem ezt a megjön görcsölést, de semmi. Nagyon ráparáztam... ez normális?
18/L

Nem vagy gép hogy mindig ugyanakkor menstruálj…semmi gond ha kesik akar egy hetet. Egy nap miatt meg ne idegbetegeskedj.
Mindenfele hulye front van.

Nem lehetsz terhes, ha nem feküdtetek le. Felesleges ez a feszültség, amit magadnak csinálsz, emiatt csak többet fog késni.
Semmi bajod nincs, minden normális!

Nekem évekig teljesen ugyanakkor jött meg minden hónapban max 1-2 nap elcsúszással, és azt hittem milyen szerencsés vagyok.
Aztán felborult és volt hogy egy hetet is késett, kimaradt, vagy hamarabb jött. Most ismét normális, és nem volt semmi bajom akkor se. Ne aggódj, ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!