Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött még meg??

Miért nem jött még meg??

Figyelt kérdés

27-28 naposak voltak a ciklusaim az elmúlt évben, szinte sosem késik a menstruációm. Néha 1-2 nappal előbb jön, de nem később. Tényleg hónapok óta elég fixen van ez már így. És most meg tegnap óta nem jött meg, tiszta ideg vagyok, és nem értem, miért van ez... a tünetek ímmel-ámmal megvoltak, kívánom az édes ételeket, ingerlékenyebb vagyok, kijöttek a pattanások, kicsit feszül a mellem (de nem olyan erősen, mint szokott), néha fáj a derekam és érzem ezt a megjön görcsölést, de semmi. Nagyon ráparáztam... ez normális?

18/L

2022. febr. 16. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát 1 napot késett? Az semmi és teljesen normális.
2022. febr. 16. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont a stressztől.
2022. febr. 16. 17:30
 3/11 A kérdező kommentje:
De eddig sose késett, csak max hamarabb jött. Akkor lehet azért, mert túlstresszeltem az egészet, és kikészítem magam ezzel a csúszással? Ahj annyria nem akarok stresszelni, de egyből mindig parázok, mi bajom van.
2022. febr. 16. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
De mitől félsz? Netán szexelsz védekezés nélkül?
2022. febr. 16. 17:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Még nem feküdtem le a barátommal, december végén voltunk utoljára így együtt, pettingelni szoktunk, de nem történt ennél több. Azóta januárban már volt egy rendes vérzésem, szóval... így lehetek terhes?? Már egyre idegesebb vagyok.
2022. febr. 16. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy gép hogy mindig ugyanakkor menstruálj…semmi gond ha kesik akar egy hetet. Egy nap miatt meg ne idegbetegeskedj.

Mindenfele hulye front van.

2022. febr. 16. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz terhes, ha nem feküdtetek le. Felesleges ez a feszültség, amit magadnak csinálsz, emiatt csak többet fog késni.

Semmi bajod nincs, minden normális!

2022. febr. 16. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem évekig teljesen ugyanakkor jött meg minden hónapban max 1-2 nap elcsúszással, és azt hittem milyen szerencsés vagyok.

Aztán felborult és volt hogy egy hetet is késett, kimaradt, vagy hamarabb jött. Most ismét normális, és nem volt semmi bajom akkor se. Ne aggódj, ez normális.

2022. febr. 18. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Megjott?
2022. márc. 1. 00:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Megjött?
2022. márc. 11. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!