Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem engedi anyám az...

Miért nem engedi anyám az intim kelyhet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék azt használni, mert sokkal egészségesebbnek tartom. De anya nem engedi, viszont okot nem mond rá, hogy miért nem. Hjgy vegyem rá, hjgy megengedte, illetve miért nem akarja?

2022. febr. 16. 07:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Hú hát annyi kémiai anyag van a világon ami érintkezik a bőröddel és amivel szennyezzük a környezetet…ha te azt tudnád. Pont nem egy betéttől fog a világ kihalni amit rendesen eldobsz a kukába és elviszik.

Azt meg mi főleg nem tudjuk miért nem engedik meg neked hogy ilyet használj.

És egyébként minden téren környezettudatos vagy? Vagy csak ebben a témában? Csak kérdezem.

2022. febr. 16. 15:50
 12/22 A kérdező kommentje:

11 az én bírom a lehető legkevesebb kémiai anyaggal érintkezik, és nem akarom hogy a leg érzékenyebb helyeken pont egy olyan termék legyen használatban... Igen, az lehet, hogy én rendesen eldobom, és elviszik. Na de hova? 🤔 Szemét telepre, amivel szintén szennyezzük a környezetet, ergo nem környezetbarát.

Nem vagyok minden téren környezet tudatos, de igyekszem minél kevésbé tönkretenni a környezetemet. Nem használok el vizet feleslegesen, sem áramot,nem szemetelek, komposztálok, mert van kis kertünk, ahol megterem minden, ami kell.

2022. febr. 16. 16:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Na ez nagyon jó hogy így gondolkozol. De sajnos annyi szemet van a világon hogy azt sajnos szemettelepre tudjak csak vinni. Amit tudnak persze ujrahasznosítanak. Inkább legyen szeméttelepen egyben minthogy el legyen égetve vagy bármi mas módon semmisitsek meg.

Na jol el is tértünk a témától.

Egyébként hány éves vagy? Lehet azért nem engedi mert még nagyon kis fiatal vagy.

2022. febr. 16. 17:33
 14/22 A kérdező kommentje:
13 nem vagyok annyira fiatal....ahoz képest legalábbis...17 éves vagyok.
2022. febr. 16. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor tenyleg nem vagy.

Igazából 17 évesen en anyukamat nem avattam bele ilyen dolgokba vagyis eszembe nem jutott volna megkérdezni hogy használhatok-e kelyhet vagy tampont vagy bármi mást.

Szerintem vagy már annyira nagylány hogy ezt egyedül el tudd dönteni.

Ha 13-14 lennél akkor megértenék de így…

2022. febr. 16. 20:03
 16/22 A kérdező kommentje:
15 nagyon szigorúan ellenőriz mindent. Hogy mire költöm a zsebpénzemet, hogy mikor mit csinálok.
2022. febr. 16. 20:15
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Ezt ne engedd mert teljesen elrontja az életed.
2022. febr. 16. 21:53
 18/22 anonim válasza:
100%

szuz vagy meg?

mert ez is lehet egy ok, lehet hogy ő is olyan ember aki abban a hitben van hogy “nem egészséges szuzen tampont\kelyhet használni

2022. febr. 17. 16:00
 19/22 A kérdező kommentje:
18 a tampont megengedte, szóval nem tudom, mi baja lehetne a kehellyel. Igen, még csak 17 vagyok, szűz.
2022. febr. 17. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem se engedi 17/L.
2022. márc. 29. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!