Meglehet hogy magától elmúlik a lenti probléma? Már nem tudok mit csinálni kétségbeesésembe
Tavaly nyár óta küzdök vegyes fertőzésu hüvelygyulladással. Millió egy gyógyszer után a gomba eltűnt a gyulladás a gusztustalan takonyszeru folyassal megmaradt
Elegem van
Nem tudom mit tehetnék még
Hagyjam békén magától regeneralodni ezek után?
Forduljak a termeszetgyogyaszat fele?
Nem hiszem el hogy rahedli orvos és gyógyszer után még mindig sirogorccsel nézek a bugyimba😔
1# hát nem
3# dehogy mutatok, Jézusom
2# dehogy
Ránézett azt megállította hogy kevert meg gyulladás
Javulgat nem azt mondom de még nem az igazi és ömlik belőlem valami😭
Valaki hasonló helyzetben?
Nagyon aranyos a srác is aki privatban érdeklődött de inkább sorstarsakra lenne szükségem akik hosszú betegség után gyógyultak ki
#2 vagyok
Mindenképp menj el kenetvizsgálatra!
Elhiszem, hogy ez nagyon zavaró, kellemetlen. A váladék "beazonosításához" nézd ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=HP58zDyOlUE
Végre nem ételekkel mutatják, hogy néz ki egy-egy folyástípus, hanem a valódit. Lehet, hogy normális, amit tapasztalsz.
Kenetet mindenképp vegyetek le. Nekem eddig egy nőgyógyász sem akart egyébként kenetvizsgálatot végezni, bőr-és nemibeteg gyógyász volt az egyetlen, aki megcsinálta.
Chlamydia, gonorrea és hpv teszt valóban érdemes lehet. A bélflórádat is kell támogatni, illetve nagyon jó tapasztalataim vannak az Ellen probiotikumos tamponról, amit mensi alatt kell használni. Mensi után mindig használok hüvelyflóra helyreállító kúpot is, egyet. Kúraszerűen használom az Ellen krémjét is. Kevesebb cukor, édesség. Amikor kevert fertőzésem volt, macmimor kúpot írt fel a doki - nekem bevált. Mióta figyelek az étkezésre, vitaminokra, mensi utáni kúpra, nem volt gondom, pedig élek szexuális életet (óvszer nélkül - baba tervezés), és egyikünknek sincs semmi baja, nincs kellemetlen érzet. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!