Ha beléd élvez a párod kb. hány % az esély a terhességre?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnénk ezt a kisbabát, most élvezett először belém, kb mennyi az esély h akár így elsőre is sikerüljön?2010. szept. 11. 13:43
11/17 anonim válasza:
Miért, ti havonta csak egyszer csináljátok a gyerek miatt? Szerintem, ha így van, inkább ne is akarjatok gyereket...
De komolyra fordítva: rendszeres szexuális életet élve (a havi 1 az semmi!! folyamatosan kell csinálni) védekezés nélkül 85% esély van arra, hogy 1 éven belül teherbe esel.
A mostani hónapot tekintve 50% az esély, vagy igen, vagy nem.
12/17 anonim válasza:
attól függ, hova élvezett beléd
13/17 anonim válasza:
Remélhetőleg a hüvelyébe.
Olyan is van, hogy nem csak egy petesejt érik meg egy időben, mindenesetre a tüszőérés környéki időszakban érdemes kicsit rákapcsolni.:)
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 13. 18:57
15/17 anonim válasza:
én is úgy tudom, h ha a menstruáció utáni 8.napon történt, akkor 15-20% esélyed van a megtermékenyülésre
16/17 anonim válasza:
Micsoda zagyvaságokat olvasok.Én férjem kamionos,igy havonta 2 hétvégén van itthon.Aggodtam,hogy lesz igy kisbabánk.Doki aki kivizsgált közölte,minnél ritkábbak a szexuális együttlétek annál jobb a sperma minőség.És lám a lányomnál másodszorra sikerült a fiamnál pedig elsőre amikor akartam.És nem néztem sem naptárt se mást.
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 15. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!