PCOS szőrnövekedés megakadályozása?
Nem bízod magad a teára, de ki se próbáltad, még úgy se, hogy az csak egy tea? Ezt nem is értem.
Ne nézd le a gyógynövényeket, tudnak nagy meglepetéseket okozni.
Amit javaslok, -bár csak tüneti- egy nagyon jó minőségű epilátor. Ne az alapkészüléket vedd, hanem szánd rá a pénzt, mert a jobb attól jobb, hogy a csipesze preciziósabbak. Az arc épphogy kinőtt szőreit is meg tudja fogni.
Akkor hajrá, ha utánaérdeklődtél és jónak tűnik kezd el inni még ma, lehet már a nődokinak is tudsz mondani valamit a hatásáról. Vagy, ha ő is ezt mondja és neked nem jött be, akkor ajánljon mást, mert nálad nem hatott, vagy, hogy a fodormentától érezhetően kevesebb -mivel kontrollra mész pont ezeket is megbeszélhetnétek, de ahhoz addigra kéne inni.
Amit még megbeszélhetsz vele, a végleges szőrtelenítések, esetedben használna-e, melyik típus. Van áramos és van villanófényes. Szerintem nála sok nő tapasztalata lecsapódik, ha használ valamelyik abba az irányba érdemes lehet gondolkodni. A fény azt hiszem csak sötét szőrre jó, az áramos jó világosra is.
Ami még eszembe jutott, dietetikus aki az állapotodra összeállít olyan diétát, ami esetleg erre is hatással van.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Mai napon volt konzultációm, Dienelle fogamzásgátlót valamint Androcur tablettát írt fel az orvosom. Ennek a kettőnek segítenie kell rajtam elvileg.
Végleges szőrtelenítésre mindenképpen szeretnék majd jelentkezni én is, a hónaljammal már végigcsináltam 7 kezelést és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az állammal még nem mertem belevágni, félek tőle mivel csak borotválni lehet és mi van ha rosszabb lesz pl. könnyebben benő a szőr. Most egy kicsit visszaadta belém a reményt a doktor szóval jobban érzem magam, hogy van még remény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!