Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amíg nem tudtad, hogy hogyan...

Amíg nem tudtad, hogy hogyan lesz baba, mire gondoltál?

Figyelt kérdés
Én arra, hogy megy egy nő az utcán és Isten belerakja.
2010. szept. 11. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam semmire..Csak elgondolkoztatott, hogy vajon hogyan lesz a baba? Sokat gondolkoztam rajta, de nem tudtam rájönni...Csak bambultam ,ha egy terhes nőt láttam:D.
2010. szept. 11. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem a gólya hozza.
2010. szept. 11. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, hogy a nők lenyelnek egy kapszulát, amiben benne van a gyerek, aztán megszülik :D Anyám csodálkozott múltkor, mikor elmeséltem neki, hogy azt hittem kiskoromban, hogy így születtem :D

16L

2010. szept. 11. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam, hogy az anyuka meg az apuka bemennek a kórházba, ahová egyszer csak valahogy megérkezik a baba, ők bent találkoznak vele, azután elhozzák, és kész. Két éves koromban az öcsém születéséből is csak ennyit vettem észre :)
2010. szept. 11. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem is azon töprengtem, hogy hogyan lesz, hanem azon, hogy hogy jön ki onnét. Azt hittem a baba csak úgy lesz egyszer, és a köldökön át jön ki :D!
2010. szept. 11. 14:59
 6/8 anonim válasza:
én már nem emlékszem xd mert elég hamar rájöttem h nem a gólya hoz xd viszont tavaly voltam 7.-es és ugya az egyik hatodikos meg akkor jött rá h nem egy narancsmagból születik még most is röhögünk rajta xd
2010. szept. 11. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak annyira emlékszem, hogy én is azt hittem, hogy a köldökön át jön ki. :)
2010. szept. 11. 19:21
 8/8 anonim válasza:
én azt hittem, hogy mikor a férfi meg a nő összeházasodik, akkor a nő teherbe esik, és a köldökön kijön a baba :)
2010. szept. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!