Érdemes intim mosakodót használni? Tapasztalatok?
Már sok dolgot hallottam ezekkel kapcsolatban, sokan ajánlották sokan nem. Tegnap voltam először nőgyógyásznál, néha elég erős folyásom van, viszont a nőgyógyász azt mondta, hogy ennek az oka a sok stressz. Megvizsgált, csinált ultrahangot, azt mondta, hogy teljesen egészséges vagyok, minden rendben van. Kérdeztem, hogy a folyás oka lehet-e valamilyen fertőzés? A válasza az volt, hogy szó sincs ilyesmiről...
Az intim mosakodóról viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy javasolja-e vagy sem. Lactacyd Femina PH 5.2 mosakodógélt vettem, szerintetek árthatok vele, ha a sima hétköznapi tusfürdő helyett ezt fogom inkább használni? Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezekkel kapcsolatban?
Köszönöm ha valaki válaszol.
Nekem a nőgyógyászom határozottan ellenzi. Mert hiába állítja a felirat, hogy nem bolygatja meg a hüvely természetes egyensúlyát, igazából pont azt teszi.
Szobatársaimmal beszélgettünk a témáról. Igazából semmivel nem volt kevesebb problémája azoknak, akik ilyen gélt használtak, sőt.
A hüvely alapból úgy fejlődött ki, hogy öntisztuló. A rendszeres folyásnak is pont az a lényege, hogy megakadályozza, hogy kórokozók kerüljenek be. Tehát gyakorlatilag a folyás maga a tisztulás. Szerintem inkább hagyd, hadd működjön normálisan.
Azt nem mondtam, hogy belekenem :)
De sima vízzel nem lehet úgy lemosni, ezért pár csepp tusfürdőt szoktam vízzel felönteni és azzal lemosom. Nem belekenem csak megmosom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!