Kb 5-6 nappal korábban jött meg. Ez baj?
Figyelt kérdés
Nem elek nemi életet, annyi, hogy most lettem szerelmes, hogy így nem volt még sz*x, csak egymáshoz bujás meg ilyenek. Ez befolyásolhatja azt, hogy korábban jött meg? És sokkal kevesebb mint máskor? Szinte alig véreztem. Ez nagy baj? 18L2022. febr. 12. 12:45
1/5 anonim 

válasza:

A tested nem egy óramű.
A szex pedig egy szó, amit ki kell mondani, ha erre még nem vagy érett, akkor a tartalmára se.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy érett lennék rá, csak azért írtam le, hogy az még nem volt, hogy az folyásolja be. Az sem baj akkor, hogy kevesebb jött mint máskor?
2022. febr. 12. 15:43
3/5 anonim 

válasza:

Nem, nem baj. Nem vagyunk robotok.
Lesz olyan is majd hogy ugyanennyit késni fog.
De nyugodtan írd le azt hogy szex. Nem kell ezt szégyellni.
4/5 anonim 

válasza:

Mi baj van a nemi élettel? Az orvos sem azt mondja hogy szex.. 😀
Egyébként nembaj,1x-2x előfordulhat késés vagy hogy idő előtt jön. :)
De azért ha többször is előfordul inkább menj el dokihoz,hogy ne legyen semmi probléma.
Mennyi idős vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
18
2022. febr. 13. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!