Covid miatt késhet a menszeszem?
Figyelt kérdés
Sajnos mostanában amúgy sem pontos, hónapok óta napokkal előbb elkezdek enyhén barnázni. Viszont mindig előbb jön meg, késni sose szokott. Most naptár szerint 10én kellett volna megjönnie, aznap éreztem is valamit, de nem jött meg. Másnap (tegnap) megint pici görcsölgetés, majd semmi. Tegnap terhességi tesztet is csináltam ami negatív lett. Ha terhes lennék, szerintem már kimutatná, 25én voltunk együtt és 27ére írta az ovumat. Szóval sajnos ez sztem kizárt. Viszont 4étől karanténban vagyok covid pozitívan, amit enyhe lázzal és rosszulléttel átvészeltem, már csak nátha van és szaglás/ízlelés elvesztése. Okozhatja mégis a vírus azt, hogy nem jött még meg?2022. febr. 12. 07:23
1/6 anonim válasza:
Okozhatja, simán. Nekem minden egyes betegség bezavar a ciklusomba, még akkor is, ha az csak egy enyhe nátha, amivel covid előtt még lazán mentem dolgozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Bármi is az azóta sem jött meg 😔
2022. febr. 13. 17:30
5/6 anonim válasza:
Okozhatja. Valami gyógyszert nem szedsz vagy szedtél? Az is bekavarhat.
6/6 anonim válasza:
Simán okozhatja covid,koronavirus vakcina, idegeskedés, gyógyszereid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!