Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem oldódott fel a canesten kúp?!

Nem oldódott fel a canesten kúp?!

Figyelt kérdés

4 honapja szültem. Sajnos hüvelygombam lett, nem tudom honnan, hisz kb szülésbóta nem voltam sehol.

Dokit telefonon hivtam, canesten kombit javasolt.

Tegnap este felhelyeztem az első kúpot a háromból.

Fura volt, mert reggelre nem folyt semmi. Most igy masnap este mentem pisilni, most törlésnél jött ki kb a fele a kúpnak, szinte egyben.

Ezt mégis miért?

Terhesen sajnos már egyszer kijött ez a gomba, akkor a doki írt kúpot, az reggelre kifolyott.

Valamjt rosszul csináltam?

2022. febr. 9. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Száraz hüvely?
2022. febr. 9. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Sosem volt bajom a hüvelyszárazsággal
2022. febr. 9. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hat pedig szerintem is a szarazsag lesz az oka. Fogamzasgatlo mellett nem egyszer kialakult ez az.. es nekem a szarazsag odalent.. ki is folyt rendszerint. Ha van miben feloldodnia felfog.. probald ki vagj le belole egy keveset es tedd vizbe ha feloldodik akkor a szarazsag a problema.. ha nem oldodik fel akkor a kup a hibas
2022. febr. 9. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy babás csoportba is kitettem ezt a lérdést. Kb mindenki azt írta rá, nekik is ilyen volt 🤷‍♀️

Nem szedek fogamzásgátlót 🤔

2022. febr. 10. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!