Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, mit csináljak?

Lányok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Balettozok heti egyszer, és betétet használni nagyon kényelmetlen lenne, a mozgástól elcsúszna, meggyűrődne és a fehér harisnyámra kenődne szét a vér, és a tanár tuti szólna és az nagyon ciki lenne, amúgy amikor eddig párszor nem mentem ezért akkor anyu nem is mondta a tanárnak, csak ilyen hazugságokat, én vagyok a legidősebb, sztem én menstruálok egyedül a csoportban. Anyut kértem, hogy had használhassak ilyen pici méretű tampont, de azt mondja, az nem egészséges és nem engedi. Pedig uszodába ő is azt szokott használni, ha annyira féltene, momdjuk, a toxikus sokktól, akkor ő se használna nyaranta többször, és nem hinném, hogy havonta 60 perc olyan nagyon veszélyes lenne. Meg aztán, a többi lány aki heti kétszer megy az így havi nyolcszor, én meg így csak havi háromszor tudok menni. Ma mondtam ezt neki, és azt válaszolta hogy ez nem az ő hibája, de hát ő nem engedte meg a tampont. Esetleg arra gondoltam még hogy titokban veszek valahonnan tampont és titokban használom úgy hogy a vécéfülkében teszem be és veszem ki. Vagy szűz lány használhat menstruációs kelyhet? Még a mensibugyira gondoltam, de utálom azt az érzést ahogy szétfolyik, főleg hogy az intenzív mozgástól nekem erősödik. Mit tegyek, hogy mehessek én is táncra, és ne legyenek ezzel kapcsolatban problémák? Ja, és még nem állt be pontosan, fél éve van meg.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm.❤

2022. febr. 9. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én csak arra lennék kíváncsi hogy valyon mi okból nem engedni neked a tampont?

Amúgy vannak elég jó betétek amelyik vékonyak, én futni szoktam igaz az nem egészen olyan.

De eddig még soha sem áztam át.

2022. febr. 12. 22:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Anyum elég prűd, ha rajta múlna 15 évesen se tudnék a menstruációról, és kinézem belőle hogy szexuális segédeszközként néz a tamponra.
2022. febr. 13. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Azaz ért durva hogy valaki szexuális segédeszközöknek titulálja.

Én pl mindent megbeszélek anyumal. Ha valamit nem enged annak mindig oka van. Ezért is kérdeztem

2022. febr. 13. 21:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy a tampon nem egészsége. De hogy miért, azt nem mondta.
2022. febr. 14. 12:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy nem egészséges. 16 éve csak és kizárólag tampont használok, éjjel, nappal. Nyilván cserélem, de éjszakára sem használok betétet. Kutya bajom. A kulcs az, hogy most előtte kezet, és ha egy mód van rá, ne fogdoss már utána azzal a kezeddel amelyikkel be fogod tenni, kilincset, meg semmit. És 8 óránál többet nappal ne legyen bent, ha egy mód van rá. Éjszaka én 10-11 órát alszok, nem kelek fel cserélni, soha semmi bajom nem volt.

Anyád meg majd csak rájön, hogy nem marad mindig csecsemő a gyereke…

2022. jún. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!