Ezt okozhatja a fogamzásgátló?
9 napja kezdtem el szedni életem első fogamzásgátlóját. Régebben is refluxos voltam, nem szedek rá külön gyógyszert, inkább az étrendemre szoktam figyelni. Azonban kb. Az 5.tabletta óta érzem hogy rengeteg a savam; gombócérzés a torokban, ha lefekszem érzem azt a maró érzést a torkomban. És ezt minden nap, már nagyon zavar.
Ez lehet a gyógyszertől? Érdemes váltani vagy első hónapokban ez normális?
21/L
Lehetséges :(
Illetve észrevettem, hogy egyfolytában éhes vagyok, eszek és rá kb fél órával újra farkaséhes vagyok. És borzasztóan ingerült is.. Ezt is csak a tablettának tudom tulajdonítani :(.
Gondolkodtam, hogy jelzem az orvosomnak, de lehet, hogy még túl korai lenne, de nem tudom; hogy ezek normálisak e függetlenül attól, hogy kicsit több, mint 1 hete szedem. :(
Várj vele, meg kell szoknia a szervezetednek. Mesterségesen viszed be a hormont ez ilyenkor felboríthat sok mindent.
Legalább másfél-2 hónap kell de lehet 3 is.
Ha nem jó tőle a gyomrod akkor szedj mellé gyomorvédőt. Én Noacidot szoktam, ez vényköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!