Vilu2003 kérdése:
Mennyi esély van terhességre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 5 napja késik a menstruációm, soha nem volt igazán beállva. De most kicsit megijedtem. Lehetek terhes? A párommal gumival védekezünk, nagyon odafigyelünk, mert mindkettőnk félelme az esetleges terhesség. Tüneteket nem nagyon érzek, nem fáj a hasam. Viszont a hüvelyváladékom fémes szagú pár napja. Ez jelenheti azt hogy nemsokára megjön? Nagyon stresszelek, szóval lehet ez is befolyásolja a késést. Holnap veszek majd tesztet.2022. febr. 7. 15:57
12/18 anonim válasza:
Ha 5% egy fals negatív teszt valószínűsége, akkor 0.25 % a valószínűsége a dupla fals negatívnak. Elhanygolhatóan kicsi.
13/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó egyúttlét most hétvégén volt, de ugye már akkor késett, az azelőtti kb 9 napja, akkor csináljak majd később is tesztet?
2022. febr. 8. 17:59
14/18 anonim válasza:
Volt negatív teszted akkor nem vagy terhes!
De ha ennyire érdekel menj el vérvételre HCG-t nézetni és egyből kiderul.
15/18 A kérdező kommentje:
Azóta se jött meg 😅
2022. febr. 14. 20:47
17/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem voltam, anyukámnak beszéltem erről, azt mondta várjak még hátha megjön, ha nem akkor menjek nőgyógyászhoz.
2022. febr. 15. 07:56
18/18 A kérdező kommentje:
Nem írtam le de én se szeretem ha nem derül ki mi lett a végén, szóval most leírom, hogy nem vagyok terhes, megjött és azóta fogamzásgátlót szedek.
2022. nov. 18. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!