Mi lehet ez?Mivel lehetne jobb?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 napja viszket a nemiszervem,a hüvelyem külsején fehér túrós morzsa szerűsègű valami van.Pisilèskor nem fáj és nem is csíp,csak szimplán viszket meg 2 napja jelent meg ez a túrós valami is a hüvelyem külsején.
Természetesen kértem már idő pontot az orvoshoz,de addig még van 3 hét. Addig is szeretném itthon valahogy kezelni,hogy legalább picit legyen jobb.
Mi lehet ez?Mivel lehetne jobb?
2022. febr. 3. 22:43
1/9 anonim 

válasza:

Háziorvos? Nyilván nem egy nőgyógyász de biztos többet tud egy diplomás orvos vizsgálat alapján, mint egy egy unatkozó gyakoris válaszoló látatlanul.
2/9 anonim 

válasza:

Tünetek alapján gomba, ha tényleg csak 3 hét múlva jutsz el a dokihoz és megőrjít a viszketés, lehet kapni vény nélkül hüvelygomba elleni kúpot a gyógyszertárban. Van párod? Őt is kezelni kell majd,hogy ne adogassátok egymásnak oda-vissza.
4/9 anonim 

válasza:

Az igen.. kifejtenék akik lepontoztak mi volt az oka? Most komolyan kezelgesse magát idegen laikus emberek tanácsára vagy várjon három hetet? Mikor rá tudna nézni egy orvos is ?
5/9 anonim 

válasza:

Tavaly novemberben canestennel kentem magam intim tájékon mert azt hittem gomba. Nem használt, hanem sokkal rosszabb lett. Később egy számomra ismeretlen vény nélküli pár száz forintos kenőcsöt írt fel egy hónap múlva az orvos mert én is magánrendelésre kértem időpontot. És az használt végül. De ha elmentem volna a háziorvosomhoz és ránézett volna lehet hogy egy hónap kínlódástól megkímélhettem volna magam. De kedves válaszolók lehet lepontozni meg tippelgetni diagnosztizálgatni, a kérdező meg rulettezhet ha akar, hogy használnak e amiket mondanak neki. Én csak segíteni akartam. 1 es voltam. Jobbulást kívánok!
6/9 anonim 

válasza:

5-ös A háziorvos nem fog nőgyógyászati vizsgálatot csinálni! Látatlanban Canestent javasol. A krém meg nem is elegendő, a hüvelykapszula is kell.
7/9 anonim 

válasza:

Véleményem szerint egy háziorvos többet tud megállapítani mint mi laikusok. Nyilván nem fog nőgyógyászati vizsgálatot csinálni csak arra gondoltam, hogy megbeszélik a tüneteket meg ránéz. Az én problémámra is azt hittem gomba és végülis az is volt csak egy más törzs vagy fajta és teljesen más kenőcs volt rá jó mint pl a canesten.
8/9 A kérdező kommentje:
Van párom de 3 hete nem voltunk együtt,ez a valami meg ugye pár nappal ezelőtt jött ki.
Köszönöm mindenki válaszát.
Akkor megpróbálom a kúpot meg a Canesten krémet hátha az addig segít.
Lehetséges hogy az antibiotikum szedése miatt jött ki?
2022. febr. 4. 12:53
9/9 anonim 

válasza:

Igen, sajnos ez sokaknál előfordul. Legközelebb,amikor esetleg ismét szedned kell antibiotikumot, érdemes mellette hüvelyflóra helyreállító tejsavas kúpot felhelyezni, hátha úgy nem jön ki. Jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!