Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik patikában a legolcsóbb...

Melyik patikában a legolcsóbb a Gardasil 9 HPV elleni védőoltás?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2022. febr. 3. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Magyarországon több mint 2.000 patika van. Szerinted van, aki mindet felhívta, és csinált erről egy excel táblát? Mert csak így lehetne a kérdésedre válaszolni.

Írj egy sablon e-mailt a közeledben levő patikáknak, és aki a legjobb ajánlatot adja, ott vedd meg.

Köss egészségpénztárt. Ott minden gyógyszer árából visszaadnak 15%-ot SZJA kedvezmény formájában (már ha fizetsz SZJA-t)

2022. febr. 3. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen lekezelően válaszolni? Nyilván nem minden egyes patika közül gondoltam, hanem hátha van valakinek információja, hogy jön olcsóbb, pl. Benu, Pingvin, stb. Igen, képzeld, fizetek SZJA-t és minden mást is, valószínűleg többet, mint te, ha a stílusod szeretném tükrözni…
2022. febr. 3. 21:56
 3/6 A kérdező kommentje:
*hogy hol
2022. febr. 3. 21:56
 4/6 anonim válasza:
100%
Én előző héten vettem egy falusi patikában 51.000 forintért. Bár nem tudom máshol mennyibe kerül.
2022. febr. 3. 23:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. febr. 4. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
29%
2022. febr. 5. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!