Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4héttel az együttlét után...

4héttel az együttlét után érvényes a délutáni negatív teszt?

Figyelt kérdés

4héttel utánna teszteltem (megjött de csak pecsételősen ettől paráztam be)

délután és negatív lett.

Csak 5percig vártam a teszttel az baj lehet? De ugye ez 4hét után már nem korai terhesség lenne, ki kéne mutatnia 5percen belül ugye?

Nem vártam tovább mert hallottam h utánna már lehet false pozitív.

2022. febr. 3. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ido utan mar delutanibol es estibol is pozitiv lenne
2022. febr. 3. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugszom :)

Megijedtem hogy az 5perccel elrontottam.

2022. febr. 3. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Van ám a teszt mellett egy papír, amin azt írja: használati utasítás.

Azt mondjuk nem árt azért elolvasni. Nem egy bonyolult szöveg, szóval attól, hogy az Egri csillagok anno nem ment, legközelebb ezzel még megpróbálkozhatsz...

2022. febr. 3. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Az utasításon 1-5perc állt, de szerintem ha valaki érdeklődni szeretne vagy aggódik nem gond feltenni egy kérdést ha már erre találták fel ezt az oldalt.

Nem értem minek válaszol valaki ha azzal nem segít hanem csak okoskodik és megpróbálja bebizonyítani, hogy a másik hülye.

Ne vedd magadra de attól mert anonim oldal még a kedvesség, megértés alap :)

2022. febr. 3. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Azért kell elolvasni a betegtájékoztatót, mert a különböző teszteknek más-más az érzékenysége. Ha a betegtájékoztatóban erre a speciális tesztre 8 percet írtak volna, akkor hiába nyugtat meg az 1. hozzászóló...
2022. febr. 4. 11:18
 6/6 A kérdező kommentje:
3-5perc volt csak egy kicsit beparáztam..
2022. febr. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!