Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nem is emlékszem pontosan, talán az első menstruációm óta van egy kellemetlen hüvelyi folyásom. Nem okoz fájdalmat, csak jelen van, viszonylag bőséges és nagyon zavaró. Különösebb szagot nem érzek, színe sárgás, néhe fehéres.

Voltam vele orvosnál, többnél is. Mindegyik megállapította a vizsgálat során hogy tényleg több mint amennyi kéne legyen. Elvégeztem minden tesztet amit felírtak és minden gyógyszert beszedtem. Sajnos minden teszt negatív lett, nem mutatott ki semmit. Gyanakodtak az orvosok hogy talán a teszteredmények hamisak így írták fel gyógyszert. Persze azok sem használtak. Mivel már mindent kipróbáltunk a végső diagnózis az lett hogy akkor ez valószínűleg normális, és csak ilyen a szervezetem.

Én nem érzem normálisnak, zavaró, állandóan jelen van. Tisztasági betét nélkül nem tudok sehova elmenni.

Mi lehet az oka?

2022. febr. 3. 06:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig tényleg sanszos hogy neked ez a normalis mennyiség. Van akinek sok van.
2022. febr. 3. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel később normalizálódik. Valószínűleg a hormonális ingadozások okozzák.
2022. febr. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!