Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a rákszűrés eredménye...

Ha a rákszűrés eredménye rossz, akkor mindenképpen értesítenek telefonon, vagy csak felrakják a leletet netre?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön voltam rákszűrésen nőgyógyásznál. Magánorvos. Azt mondta az orvos, hogy egy hét az eredmény. Eddig nem hívtak. Bár csak holnap lesz újra magánrendelése.

Vagy felrakják neten a leletet és nézzem meg?

Most voltam először. Nem tudom hogy megy. Fájdogált a hasam, de ott nem látott semmilyen elváltozást. Viszont félek a rákszűrés eredményétől...

2022. febr. 2. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Az eredményről holnap kérdezz rá. H nincs még kérdezd meg,kitől kapsz erről értesitést.
2022. febr. 2. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
EESZT-be kerül fel leghamarabb, ha van ügyfélkapud, akkor ott meg tudod nézni. Magánban mindenképpen megkapod majd az eredményt, ha pozitív, ha negatív. Én pont ma voltam, de mondták, hogy most 2 hét is lehet, mire lesz eredmény, szóval lehet, hogy még neked sincs.
2022. febr. 3. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Magánban nekem mindig elküldték emailben. Egyszer volt valami kis eltérés, akkor felhívott egy asszisztens, de mivel semmi magyarázatot nem fűzött hozzá, és a neten se találtam egyértelmű infót, halálra izgultam magam, mire újra fogadott az orvos.. (szerencsére a nagy semmin)
2022. febr. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!