Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt valaki ilyet? Sok,...

Tapasztalt valaki ilyet? Sok, élénkpiros vérzés két mensi között?

Figyelt kérdés

Meglepődve vettem észre, hogy elkezdtem vérezni délután. Nem fáj, nincs semmi más szokatlan érzés… Az előző mensimnek 4 napja lett vége, rendben volt vele minden. Az 25. napra jött meg. Nem volt szexuális kapcsolatom az elmúlt két hónapban, illetve voltam a hónapban orvosnál is, volt kenet, mindenre negatív (gomba, baci). Korábban STD szűrésem is volt, az is negatív. Sose történt ilyesmi. Beteg sem vagyok, nem volt súlyvesztés, nagy stressz, terhesség… :/

Valakinek volt már ilyen?

2022. jan. 31. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Felkéne keresni az orvost. Az élénk piros vér az friss vér.
2022. febr. 1. 07:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem igen (nyáron, fehér nadrágban, két nappal a vérzés vége után :D ). Kb. olyan, mint egy orrvérzés - valahogy elpattant egy ér, és ugyanolyan hamar el is áll, mint egy orrvérzés.
2022. febr. 2. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!