Tapasztalt valaki ilyet? Sok, élénkpiros vérzés két mensi között?
Figyelt kérdés
Meglepődve vettem észre, hogy elkezdtem vérezni délután. Nem fáj, nincs semmi más szokatlan érzés… Az előző mensimnek 4 napja lett vége, rendben volt vele minden. Az 25. napra jött meg. Nem volt szexuális kapcsolatom az elmúlt két hónapban, illetve voltam a hónapban orvosnál is, volt kenet, mindenre negatív (gomba, baci). Korábban STD szűrésem is volt, az is negatív. Sose történt ilyesmi. Beteg sem vagyok, nem volt súlyvesztés, nagy stressz, terhesség… :/
Valakinek volt már ilyen?
2022. jan. 31. 19:39
1/2 anonim válasza:
Felkéne keresni az orvost. Az élénk piros vér az friss vér.
2/2 anonim válasza:
Velem igen (nyáron, fehér nadrágban, két nappal a vérzés vége után :D ). Kb. olyan, mint egy orrvérzés - valahogy elpattant egy ér, és ugyanolyan hamar el is áll, mint egy orrvérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!