Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő maradt ki az első...

Mennyi idő maradt ki az első és a második menstruációtok között? Mennyi idő múlva jött meg a második?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban 7-én jött meg, és anyum úgy számolta hogy most 3-án jönne meg, bár lehet hogy nem mert alapból is lehet rendszertelen.

Nektek mennyi idő múlva jött meg a második?

Amúgy előjelek sincsenek most, múlt hónapban előtte érzékenyebb voltam, és meg tudtam volna enni a világ összes csokiját, de most semmi

Előre is köszönöm a válaszokat, kérlek normálisan mert még nem vagyok jártas ebben a dologban! <3

2022. jan. 31. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet megmondani mert mindenkinek más. Lehet neked kimarad most egy ideig de az is lehet hogy nemsokára megjön.

Nem szabad másból kiindulni mert nincs két egyforma szervezet.

Egyébként én nem emlékszem mert 16 éve menstruálok már.

2022. jan. 31. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 évesen jött meg elöször, és attól kezdve mindig 25 napra jött meg egész életemben. De ez a ritka eset
2022. jan. 31. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen jött meg először, a második rá 2 hónapra.
2022. jan. 31. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy az elején, tini korban nem rendszeres és pl. hol 28, hol 40 napra jön meg.

Próbálj valami minőségibb ismeretterjesztő könyvet elolvasni, pl. ezt: [link]

2022. jan. 31. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a könyvet utolsó válaszoló! Amúgy ma eléggé fájt a hasam, szóval lehet hogy meg fog jönni, de nem tudom szóval jaa! :3
2022. febr. 3. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4hónap
2022. febr. 3. 20:54
 7/7 anonim válasza:
Figyelj nekem megjött augusztus végén aztán szeptember végén is, talán még októberben, de azóta 5 és fél hónap után most jött meg újra, ez lehet akár a vakcinától is amit kaptam vagy csak mert "első" mensi (augusztusban volt először)
2022. ápr. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!