Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is érzett már ilyet?

Más is érzett már ilyet?

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy 10 napos hüvelykúpos kezelés után, már több mint egy hét eltelt azóta. A tünetek amire kaptam elmúltak, a folyás és az égő érzés, de szeretkezés közben még mindig fáj, nem mondom azt hogy ég, mert nem, hanem inkább feszül és nem jó. MIért lehet ez? Tudom vissza kéne mennem a nőgyógyászhoz, de megint pont úgy jön ki, hogy mára már nem kaptam időpontot és vasárnap megjön. Tehát legalább egy hétig kell várnom míg oda eltudok menni. Addig is valakinek valami tapasztalat, vélemény?
2010. szept. 10. 10:04
 1/1 anonim ***** válasza:
kiszáradt a nyálkahártyád és/vagy megváltozott a hüvelyflórád...kéne irrigálni, ha elmúlik a menzesz...de mindenképp vissza a dokihoz
2010. szept. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!