Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostantól kezdve nem szexelhet...

Mostantól kezdve nem szexelhetek felszabadultan akármikor? Barna maszatolások vannak hátul a bugyimon mostanában ugy, hogy wc utan megmosom. Inkontinencia? Vagy mi ez?? Mar nem merek leulni az ágyra meztelenul, se tangában. 49/N

Figyelt kérdés
Aranyér miatt lehet?

2022. jan. 30. 00:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Több dolog is lehet:

Biztos széklet? Nem lehet hogy minimális vér+egy kis nyák szivárgás? Annak is lehet barnás a színe.

Aranyérből származhat pici vér székelés után.

Lehet végbélrepedés, bár ez általában rohadtul fáj székeléskor.

Lehet végbélsipoly is, ekkor is előfordul hogy szivárgás van a sipoly csatornáján.

Hogy ezeket tisztázni tudd, nem úszod meg a dokit.

A záróizom is lehet persze problémás vagy gyenge, de erre gondolnék utoljára.

A székelés amúgy könnyedén megy?

Itt egy kis olvasnivaló a témában:

[link]

2022. jan. 30. 19:49
 32/37 A kérdező kommentje:

Az konnyen ment egesz eletemben, igen es rendszeres is napi, 1-2.

Sportolok es relative egeszsegesen eszem, alszom egesz eletemben.

2022. jan. 30. 21:05
 33/37 A kérdező kommentje:
30. Igen,az a legnagyobb gondom!!! Mert most ismertem meg életem legnagyobb szerelmét... még nem feküdtünk le.
2022. jan. 30. 21:07
 34/37 A kérdező kommentje:
31. Szerintem szeklet. Meg kis pottyok is vannak benne, a rostok miatt,ami a taplalek miatt szokottbenne lenni...
2022. jan. 30. 21:08
 35/37 A kérdező kommentje:

Amugy egyaltalan nem faj,nem viszket,meg semmi.

Tukorben megneztem,ket csomo latszik,szerintem eddig csak egy volt, 5 eve,mikor utoljara megneztem. Nem véreznek. Azutan neztem meg kozvetlenul,mikor barna lett a bugyim,torulkozo.

Koszi a kimerito valaszt az utolso valaszolonak amugy,meg a tobbieknek is.

2022. jan. 30. 21:11
 36/37 A kérdező kommentje:

Zaroizom 5 eve kozepes volt,orvos kezzel megnezte. Voltam mar Sztk orvosnal szekletinkontinencia miatt. Idegsebeszeten. Hatha a gerinccel fugg ossze. De azt mondtak,nem. Meg hogy nem tudni,mitol van. Menjek vissza,ha rosszabbodik.

Amugy gerincemrol most keszult MR, Ddecemberben, azzal olyan nagy gond nincs, orvos mondta. Derektajon egy porkorong ellapult, egy meg kisse kituremkedett.

Eddig legalább kiszamithato volt,mert csak néha, wc-re menet feluton tortent meg a baleset,kisebb vagy nagyobb barnazas.Akkor megmosakodtam es el volt intezve.

Ilyen eddig nem volt, hogy kiszamithatatlanul,akarmikor barna lesz a bugyi...

2022. jan. 30. 21:18
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
30-as, síroook 😂😂😂
2022. febr. 3. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!