Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a gond a ciklusommal?

Mi lehet a gond a ciklusommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Dec. 24-én jött meg akkor mèg igen gyengén majd dec. 26re erősödött fel. Párommal voltunk együtt január 9 és 16án.

Ciklusaim nagy általánosságban 28-29 naposak. Most január 21-én kezdett megjönni. De ez tartott kb másfél napig az is nagyon gyenge(nem piros vér volt,inkább sötét bordó) azóta semmi.a melleim feszülnek,a hasam felvan puffadva. Késni fog esetleg baba?

Dokihoz még ennyivel nem megyek,mert mire bejutok addigra kiderülne amúgy is meg csak 1 hèt ciklus késéssel foglalkozik..

Válaszokat előre is köszönöm:)

2022. jan. 25. 11:18
 1/4 Contefleur ***** válasza:
Szerintem vegyél egy tesztet. A tüneteid alapján erősen gyanús, hogy baba van a dologban.
2022. jan. 25. 11:28
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor mi volt az a másfél napos sötét piros vérezgetés?
2022. jan. 25. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Tesztelj mindenképp. Ilyen gyenge vérezgetés terhesség mellett is felléphet.

De az is lehet, hogy csak valami bezavart a ciklusodba most. Esetleg egy enyhe vérszegénység.

De egy teszt után már sokkal többet fogsz tudni.

2022. jan. 25. 11:34
 4/4 Contefleur ***** válasza:
1-es vagyok. A tested emlékezhet, hogy menstruálnod kéne, így előfordulhat a gyenge vérzés. De beágyazódási vérzés is lehet. Vagy progeszteron hiány. Javaslom, hogy tesztelj :)
2022. jan. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!