Drdize2 kérdése:
Mit jelent az hogy vissza húzódó csomók?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2007- ben 5. fájdalmas csomót találtak a melleimben. Az egyik növekedésnek indult. A jobb mellembe egy volt, az jó nagy. 3 cm- s kábé kitapintásra. Fájt. Azonnali szövettant javasoltak, és műtétet. Döntenem kellett. Egy napig magamhoz sem tértem. Ez lehetetlen, stb.. Nem érdekelt a dolog. Isten tudja, a sorsom az ő kezébe van. Ezzel letudtam a dolgot. 2013 reggelén arra ébredtem fel hogy eltűntek. Egyszerűen a csomók eltüntek. De hova lettek? Kérdezgettem magamtól! Mai napig sem értem. Ok! A csomók eltüntek, de én aki világ életemben vékony voltam. Innentől elkezdtem puffadni, nem tudok kielégítően étkezni, nagyon vigyáznom kell mit eszem, mert azonnal felpuffadok, feldagadok,, összességében állandó diéta, és mozgás! Az elmúlt három évben sokat hánytam.De mondjuk nekem magas a vérnyomásom.Elmúlt a hányás. Hála a jó istennek. A melleimből néha kicsöppen valami víz szerű folyadék féle. Hmm... Nem tudom mi az. Ha nem diétázok és rendesen étkezem, általában terhesnek néznek. Nem egyszer adták át a helyet a buszon, vagy megszólítottak az utcán hogy miért dohányzom terhesen. Ezt én nem értem! A doktornő aki vizsgált már haza se akart engedni, másnap már műtöttek volna. És ezek a fájdalmas csomók vissza húzódtak. De hová? Teljesen eltüntek. Tehát a kérdésem: Mi az hogy vissza húzódott? És hova?? 15 év telt el azóta.#Vissza húzódó csomók a mellben
2022. jan. 24. 11:30
1/7 anonim 

válasza:

Me haragudj de 15 év eltelt es te igy élsz hogy azt se tudod mi volt az? Atya úr isten. Ha egy orvos azt mondja meg kell műteni akkor valószínű hogy meg kell műteni nem?????? Félelmetes mennyi hulye felelőtlen ember van.
3/7 A kérdező kommentje:
Választ kértem! Nem azt kamptam! Az nem felelőtlenség ha egy ember a saját életéről dönt! Nincs gyerekem, nincs családom, nincs férjem... Ez is felelőtlenség édesem?! Nem felelőtlenség arról dönteni, hogy te bele egyezel egy műtétbe vagy sem. De 15- éve élek és virulok! Fogalmad sincs hogy mi az hogy felelőtlenség!!! Felelőtlenség nincs egy felnőtt embernél, csak döntés! Ellenben gonoszság az van úgy látom! És milyen érdekes! Ööömm.. És így élek! De ez még semmi!!!!!!! Leírhatom az összest, amit orvos sosem látott, igen kiakadnál! De nem ezért jöttem ide!!! Hanem VÁLASZT VÁROK! Köszönöm előre is ha valaki kulturált választ ír! Szép estét kívánok!
2022. jan. 24. 19:13
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdésem amire várom a választ, az az hogy mit jelent ha csomók a mellben vissza húzódnak? És hova? Hogy lehet ezt értelmezni? Valakinek volt már ilyen? Köszönöm előre is!
2022. jan. 24. 19:16
5/7 anonim 

válasza:

Istenem…nem is csodalkozok hogy nincs senkid, bocsi.
Egyébként itt milyen választ vársz? Menj vissza az orvoshoz es kérdezd meg ÉDESEM.😂
6/7 A kérdező kommentje:
Édesem! Ez nem az az oldal..Éld ki magad a Tik- Tokkon! 🤣😂👍 Te egy elmebeteg érzéketlen idióta vagy. Nem mennél arréb egy kicsit messzebb a kérdésemtől! Még mindig várom azt a normális valakit, aki le tudná írni nekem hogy mit jelent az ha egy csomó vissza húzódik. És ha vissza húzódik, akkor az eltünik a szervezetből? Neked pedig írhatsz bármit, most már nem válaszolok! Köszi a megértésed! 😡
2022. jan. 25. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!