22 éves vagyok és nagy melleim vannak (85D). Nem kerekek, lefele lógnak, és félek szülés/szoptatás után fognak sokkal jobban lógni. Hasonló tapasztalatok? Fog utána jobban lógni? Plasztikáztatni nem szeretnék. (nagyon laza a bőrszövetem, örököltem)
Fiú vagyok, nagyon együttérzek veled. Azért valahol természetes dolog ez, minél nagyobb a súly, annál jobban nyúlik a bőr is. Szerintem, ha mindent megteszel a magad részéről, nincs okod aggódni, a férfiak is tisztában vannak a fizika törvényeivel. A közösségi médiának meg nem kell bedőlni, illúzió, a szeretetnek meg nem lesz akadálya a testi adottságod, és természetes öregedéssel járó szépséghibák.
23F Nagy puszi.
Hasonló cipőben járunk, én most szoptatok. Nekem úgy tűnik, jobban fog lógni utána, de szerintem nincs ezzel semmi baj. Nem az instára szánom. A férjemnek tökéletes így. De biztos egyénfüggő is.
Ami fontos, hogy ha fejsz kézzel, kerüld a lefelé húzó, fentről le végigsimító mozdulatokat, mert az is a szalagokat nyújtja. Vannak más technikák, vagy fejsz géppel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!