Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bakteriális vagy gombás...

Bakteriális vagy gombás fertőzésem lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, néhány napja kezdődött az egész. Először csak égő/csípő érzést éreztem pisilés közben. Azt hittem szimpla felfázás. Majd elkezdtek kisebb pirosas dudorok/hólyagok megjelenni a szeméremajkamon, a csiklóm mellett és fölött. Sárgás folyásom van. Megkeseríti a mindennapjaim. A pisilés a legrosszabb, fáj.

Nektek volt hasonló? Mit tanácsoltok? Mit érdemes rá használnom? Mennyi idő kb mire elmúlik, mire újra normális lesz odalent minden? Mennyi az esélye annak, hogy újra kiújúl?

18 éves vagyok, sosem történt még velem ilyen.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2022. jan. 22. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Menj nőgyógyászhoz.
2022. jan. 22. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezt ennyiből nem lehet eldönteni.

Viszont ez már olyan gond, amivel orvoshoz szokás fordulni. Ő tudni fogja a legjobb és leggyorsabb megoldást.

2022. jan. 22. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Menj orvoshoz. Ez már egy komolyabb fertőzés amivel mindenképp fel kell keresni egy szakorvost, még mielőtt komolyabb gondokat okoz.
2022. jan. 22. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha holyagok jelentek meg, az herpesz…
2022. jan. 22. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez valami másnak tűnik.
2022. jan. 23. 00:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Jujuj ez herpesz gyanús. Szexeltél?

Ezzel inkább nemi gyógyászhoz menj (bőrgyógyászat).

2022. jan. 23. 01:12
 7/11 anonim válasza:
Nekem még csak gombám volt, arra adtak gyógyszert és egy hét alatt elmúlt. Hólyagok nem voltak, úgyhogy lehet, hogy neked nem ah van, de minél előbb menj el nőgyógyászhoz, ő felír valamit, ami helyrehozza hamar.
2022. jan. 24. 08:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Gomba volt. Beliema hüvelytablettát és Canesten krémet használtam, hamar rendbe is szedett. Egy hét múlva már semmi bajom nem volt.
2022. febr. 9. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Na akkor hálisten hogy nem valami komolyabb!
2022. febr. 9. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor igazából nem derült ki mi volt a bajod, mert nem is voltál orvosnál? Csak abból gondolom, hogy a doki - legalábbis az enyém - ilyen esetekben nem vény nélkül kapható dolgokat javasol..
2022. febr. 10. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!