Talán baba,vagy mi az ami miatt így érzem magam?
Először is bocsánat nem tudtam hova írjam a kérdést.
Pár napja folyamatos hányinger jön rám,ma már durván szedultem is,az agy szinte lehuz,és bármit eszek,nem "laktató",hanem elkezdek mást kívánni.
Eszem sosat amit kívántam,aztán 2 falat után ramjon az édesség ehetnek.
Sűrűn gorcsolok,és sűrűbb a vizelési inger is.
Eddig nagydolognal rendben volt a széklet,most viszont olyan mintha menne a hasam,és mielőtt elmegyek mosdóba gorcsolok de kegyetlenül.
Kb 8-9 nap múlva esedékes a menstruáciom,de már napokkal ezelőtt olyan érzésem volt,mint amikor megjön
Hasfájás,görcsök, derékfájás
A terhességi teszt már kimutatna a terhességet,ha egy hónapja volt az aktus?

Nem akarok kötözködni, de ha mint most legalább 1 hónap telik el 2 szex között, akkor lehet mással is csinálja. Ilyen ritka szex mellett bőven bele kellene férni 1 óvszernek anyagilag is...
Lehet, hogy nem vagy terhes, de ennek a jövőre nézvést tanulságnak kellene lennie, ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz!

Nem csináltam tesztet,azóta nem voltam rosszul,most kicsit émelygek de semmi több
Meg van 1 héten mensiig.
Talán megvarom

Kedves Kérdező!
Majd írd meg légyszi, mi lett a teszt eredménye. Hasonló cipőben járok én is, ugyanezekkel a tünetekkel.
Sajnos vagy nem sajnos de nincs baba
Sokat idegeskedek mostanában,talán az is kiválthatja ezt az egeszet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!