Alhasi fájdalmam van egy hete. Rettegek a vizsgálattól. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a baj, de nagyon félek. Kaptam időpontot orvoshoz, de legszívesebben el sem mennék.
A sírás kerülget folyamatosan.
Mi okozhatja a fájdalmat? Nektek volt ilyen esetleg?
2022. jan. 22. 18:47
11/13 A kérdező kommentje:
#10: Ugyanezt érzem én is!!
És hogyan sikerült kezelni a problémát?
2022. jan. 23. 22:17
12/13 anonim válasza:
Az ég világon mindennel próbálkoztam azon a nyáron.
Tőzegáfonya,Urogin, nagyon sok folyadék,c vitamin,gyógyteák, még antibiotikumot is kaptam.
Nem segítettek érdemben. Az unokahugom adott egy tippet, ami bejött. D-Mannose volt a csodaszer neve.
Azóta nagyon félek az ilyen felfázástól, mert az egész nyaram tönkretette az állandó hasfájás.
13/13 mursi válasza:
Ezek nagyon jó szerek, ám egy középsúlyos hólyaggyulladásnál semmit sem érnek... Honnan tudom, hogy már nem enyhe a gyulladás? Vizelés után a hólyagodba éles, késszúrás-szerű fájdalom hasít. Megoldás: orvos, Monural, hatástalanság esetén antiobiotikum (penicillin), kiegészítő terápia: bő folyadékbevitel. Ennyi. Max. 1 hét, de inkább 3-4 nap. Nem értem miért kell ezért tönkremennie egy egész nyárnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!