Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő mire visszaáll a rendes ciklus? És ha tényleg olyan sok idő akkor miért kell félni a terhességtől ha valaki egy szemet kihagy?
Azért, mert valakinek azonnal megérik a szunnyadó petesejt és kilökődik, másnak meg hónapokig nem tud vissza állni a szervezete.
Hidd el, számít egy szem. K*rva sokan mennek abortuszra egy kihagyott szem miatt. Mert hogy ez a sűrűbb. Azok a nők, akiknek szétcsesződik a ciklusuk nagyon kevesen vannak, csak soknak tűnnek, mert sokan védekezünk ezzel a módszerrel.
Nekem pl 2.5 év szedés után 1.5 év volt, mire helyrejött a ciklusom.
De valakinek szinte azonnal megjön pontosan.
Ezt nem tudhatod előre.
Ahogy abbahagytam pontosan rá 28 napra megjött és ugyanígy ment is tovább, pedig 4 évig szedtem.
Barátnőmnél szintúgy semmi kiesés nem volt, szinte azonnal jött is a baba. Ő 7 évig szedte.
Jó, nyilvan xarabb volt, mint tablettával. Az ember megszokja a kis fájást, kis vérzést, aztán amikor jön a bumm, padlón vagy.
De nekem tabletta előtt is ilyen rémes volt, a betétcsere sokszor horror filmbe elmehetett volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!