Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha eddig szedtem egy bizonyos...

Ha eddig szedtem egy bizonyos fogamzasgatlot,valthatok egy masik fajtara "csak ugy"?

Figyelt kérdés

Tehat..Ausztriaban elunk es itt kaptam szules utan egy fogamzas gatlot amit kb fel eve szedek. (Szoptatos) csakhogy 1 receptet adott az orvos amit sajnos elvesztettem. Konzultaltam vele , hogy adjon nekem egy uj receptet, majd kozolte hogy csak ugy ad ha elmegyek rakszuresre is ami 100 euro.(kb 35 ezer) es idonk sincs elmenni mar igazabol mert parom dolgozik es pont akkor amikor az orvos rendel. A gyogyszerbol pedig mar csak 3 szem van.

Jovo heten utazunk Magyarorszagra ahol sogornomnek van egy szoptatos fogamzásgátló receptje. Az lenne a kerdesem h en azt el tudom kezdeni csak ugy minden nelkul? Egy masik fogamzásgátlót? Vagy kell e tartani szünetet stb..igy sokkal egyszerubb lenne nekem. Vagy muszáj egy orvossal konzultálni? Ti mit tennetek?

2022. jan. 21. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én orvos véleménye nélkül csak úgy nem szedegetnék más fajta hormont.
2022. jan. 21. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első dolgom az lenne, hogy beszélnék az orvosommal, és nem állnék neki semmiféle másik gyógyszert szedni, csak abban az esetben, ha arra a dokim rámondja az áment.
2022. jan. 22. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
abbahagynám, 3 hónapig óvszert használnék és utána újrakezdeném a gyógyszert, vagy egy másikat orvosi konzultáció után
2022. jan. 23. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
3mas:miert kellene 3 honapot kihagyni? Hogy tisztuljon a szervezet?
2022. jan. 23. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez az ajánlás, ha nem rögtön váltasz bogyót, hanem kihagysz pár napot
2022. febr. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!