Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2-3 napos menstruáció..mi...

2-3 napos menstruáció..mi lehet a háttérben?!

Figyelt kérdés
33 éves vagyok. A ciklusaim normális hosszúságúak, a menstruációm mindig majdnem teljesen pontos. (1-2 nap késés ritkán szokott lenni.) A menstruációm mindig egy kis barnázással szokott kezdődni, majd másnap vagy aznap megjön normálisan rendes vérrel, a mennyisége szerintem normálisnak, egyáltalán nem kevés de nem is extrém sok. Ez 2 napig tart, aztán általában a 3. nap ismét egy kis barnázás van csak..ezután van hogy ismét kicsit megjelenik a vér de az már nagyon kicsi mennyiség és vége. Próbálkozunk már 2 hónapja a férjemmel baba témában és elkezdtem kicsit aggódni, hogy ez vajon mennyire normális?! Fogok természetesen beszélni a nőgyógyászommal, csak gondoltam van valaki akinek van erről bármilyen tapasztalata.. Esetleg egy vérvétel ahol néznek hormonokat ki tudja zárni az esetleges gondokat?!

2022. jan. 21. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked mindig is ilyen volt, akkor normális.
2022. jan. 21. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
2 hónap semmim,egy év után számít gondnok az amugy
2022. jan. 21. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem a két hónapról van szó, azt tudom hogy normális ha fél évig se jön össze. Csak nem akarom, hogy valami probléma miatt ne sikerüljön esetleg. De nem is szabad erre gondolni! :)
2022. jan. 21. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

1 év is normalis nemhogy fél.

Nem ertem min aggódsz?

2022. jan. 21. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Látom a lényeg még mindig nem jött át.. tök mindegy mi a normális a baba tervezésben fél év vagy egy év vagy 5 év…A lényeg itt a menstruációm. Erről kérdeztem, nem arról hogy mennyi próbálkozás a normális.. ezt csak úgy hozzá tettem!
2022. jan. 21. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen. Első nap pici vérfolt pisinél, azt' vagy beindul vagy nem, csak másnap. Ha beindul, akkor 2.-3. napon 10-15 ml közötti mennyiség jön, a 4. napon pedig 5-10 ml. Az 5. napon délelőtt 5-10 ml, délután már csak barna, a 6. reggelen vagy van még barna vagy már abszolút nincs.

Kamaszként kitartott 7 napig, aztán most ilyen 4, ritkán 5 napos program ez. Első két nap szédülős, az első fáj, a többin meg észre sem veszem a jelenlétét.

Van, hogy egy héttel előtte instant rosszkedvem van, meg azon a héten érzékenyebb a cicim egy picit.

Most 27 éves vagyok és jelentem, semmi hormon gondom nincs. Ha többet mozognék meg a pocakom nem lenne ilyen pudingfelfújt, tehát kicsit soványabb lennék, talán tovább tartana meg a mennyiség változna, de igazából így sincs gond. Egy jó 10 éve ilyen már szerintem.

Ja és 40 napos a menzeszem. Egyszerűen mi ilyen alkatok vagyunk. 🤷🏻‍♀️

2022. jan. 21. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
15%

Jól van mit ha írod az fel? Jezusom.

Kérdezd meg az orvost normalis-e.

2022. jan. 21. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
23%
Háborodsz*
2022. jan. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!