Tőzegáfonya tabletta, lé vagy tea a leghatásosabb felfázásra?
Nekem már 1 tabletta is azonnal segített
A teát sose próbáltam
A kapszula es a tozegafonya le szerintem jobb, en egyszerre szoktam a kettot nyomatni, ha csak a teat veszed, azzal az a baj, hogy a legtobben alig van tozegafonya, csak par %.
Viszont lutri, mennyire segit, ha meg viszonylag az elejen vagy, akkor talan eleg lesz. De van, amikor sajnos mar csak az antibiotikum marad.
Ha nem kúra szerűen iszod, akkor mikor már felfázástál a tea nem segít. Nem elég koncentrált a gyógyuláshoz. Ráadásul a legtöbb tőzegáfonyás tea csak kis százalékban tartalmaz tőzegáfonyát.
Ami jó és tea, az a bíborkasvirág tea, amiben csak az van. Sztem bármelyik DM-ben, Rossmannban kapható.
Vagy tőzegáfonya kapszula magában, vagy plusz mellé még 100%-os tőzegáfonya lé.
Plusz medveszőlőlevél kapszula is nagyon jó. De nekem külön külön egyik sem segít, én ilyenkor mindet szedem.
Sziasztok! Èn pont most vagyok benne a felfázásban. Csíp,viszket, gyakran kell wc-re menni, tegnap a buszon nem tudtam ülni szinte, úgy fájt a derekam és az alhasam.
Lefekvés előtt vettem be 2 szem tőzegáfonya kapszulát. Már 30 perc után èreztem, hogy enyhült a viszketès ès a derekam másnapra már nem fájt annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!