Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melltartó levétele után...

Melltartó levétele után nektek is vörösebb-kicsit lilásabb a melletek belső fele?

Figyelt kérdés

Általában fürdés előtt veszem észre, hogy miután levettem a melltartót, először ugye fázok és ez látszik a mellbimbomon, aztán 1 percen belül mintha oda szökne a vér, de nem feltétlen az az élénk piros, néha lilasabb vagy sötétebb piros. Aztán a vízben fekve kb 1-2 perc múlva el is múlik.

Mi ennek az oka? Már tényleg mindent belelátok, tavaly tavasszal voltam covidos, amikor a mellkasom elkékült, de a feketéhez közelebb volt. Akkor nem foglalkoztak velem (ügyeletet hivtam), mint később kiderült oxigént kellett volna kapnom, de én otthon “túléltem”.

Jelenleg 1 hónapja folyamatosan hol jobban hol kevésbé jól veszem a levegőt (nem zihalok, csak mintha nem mindig jutna el teljesen odáig ahova kell). Már orvostól orvosig járok, tűdőkapacitasom 130%, veroxigen 98,6 volt. A doki szerint rendben van az eredményem, sőt. Semmi COVID szövődmény.

Van egy kis pajzsmirigy alulmukodesem, arra most kaptam szelént, hátha attól rendbe jön.

Vérképem sosem volt ilyen jó, egyedül a feherversejt magas. (5 a max, nekem 14 az ertek) (1 hónapos a lelet)

Iszonyatosan parázok már mindenen, orvosok szerint lelki is lehet. Sok s stressz, de most mégis a mellem érdekel, hogy legalább azon ne kattogjak, ha más is tapasztalt ilyet.

Elnézést, hogy hosszú lett, remelem néhányan tudok segíteni.

2022. jan. 18. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem normális.
Igen, normális.
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
És amikor nincs rajtad melltartó? Nem lehet, hogy nyom vagy ilyesmi? Nekem mindenesetre nem volt még sosem lila/egyéb színű.
2022. jan. 18. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Nekem soha nem tér el a színe a többi bőrterület színétől. Nem lehet hogy túl szűk melltartót hordasz és elszorítja a hajszálereket?
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Eskuszom nem ertem, hogyan jutottunk el a melltartotol a pajzsmirigy gondokig 🤣🤣

Na, akkor most mi is a kerdes? Ha piros a borod, ott, ahol a melltarto hozzaer, akkor valoszinuleg kicsi, vegyel megfelelo meretet.

4/6 anonim ***** válasza:
28%
Igen 58/F
2022. jan. 18. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy túl kicsi méretet hordasz. Btw, rengeteg ember nem jól választ méretet. Nem kéne, hogy szorítson vagy kényelmetlennek érezd, és az se jó, ha bőrödön ott a nyoma, az is azt jelzi, hogy túl szoros.
2022. jan. 18. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Ne hordj merevítőset.
2022. jan. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!