Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye nem terhesség?!

Ugye nem terhesség?!

Figyelt kérdés

Nagy bajban vagyok... szétver az ideg, egész nap sírok, reszketek szinte a félelemtől.

Előre elmondanám, hogy nem élek aktívan nemi életet, nem szedek semmiféle fogamzásgátlót. Még szilveszterkor voltam együtt a párommal, nem volt szexuális együttlét, vagyis csak egymást "kényeztettük". Amikor ő elment, lehet, egy kis váladék a hüvelybemenetelemhez kerülhetett. Visszanéztem, és elvileg pont az ovulációs időszakomban voltam akkor, tehát a legtermékenyebb napjaimban... pár napja érzem a tipikus PMS tüneteket, mellérzékenység stb, annyi, hogy most különösen erős, konstans fájdalom van a hátam legeslegalján, középen. Holnapután kellene hivatalosan megjönnie (28-29 naposak a ciklusaim), ma volt valami fura halovány pirosas/rózsaszínes dolog, amikor töröltem, és egy ilyen pici betéten is látszott. De most estére már elmúlt... olvastam valamilyen "beágyazódási vérzésről", ami pont ilyesmi.

Most pedig iszonyatosan félek. Szerintetek van esély arra, hogy terhes lettem? És hogy ez beágyazódási vérzés volt? El se merek menni tesztet venni, egyszerűen remegek a sírástól, annyira félek, mi történik velem...

2022. jan. 17. 20:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

19 vagyok, és jelenleg egyetemre készülök. A jövőben biztos szeretnék babát, de az fix, hogy nagyon nem most.

Szerintetek az nagyon számít, hogy pont az ovulációm környékén történt ez? Az általam elolvasott cikkek szerint akkor a legesélyesebb, hogy teherbe essek...

2022. jan. 17. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Nézzétek meg, ez egy 19 éves nő...

Hová tartunk?

2022. jan. 17. 21:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Kérlek, most ne gúnyolódj... elismerem, hülyeséget csináltam, felelőtlen voltam, hogy ez megtörtént. Viszont hajlamos vagyok mindent túlstresszelni, elolvastam százféle cikket a szituációmról, és szörnyen beparáztatott minden. Az is, hogy pont ovuláció ideje, az is, hogy a sperma ugyanúgy bejut, az is, hogy ma ilyen fura vérzésem volt, ami elmúlt... minden teljesen felkavar.
2022. jan. 17. 21:15
 14/24 Tanácstalan_lány válasza:
62%

Alacsony az esély a terhessègnek. Muszáj megnyugodnod,végezz tesztet,akar menstruacio előtt is pár nappal,.az érzékeny tesztek kimutatják, vagy ha ennyire kivagy,menj el nőgyógyászhoz és kérj vertesztet,az már biztosat mond.

De,ahogy az előttem szólok mondták, ha csak kívül került sperma és gondolom,utána meg is mosakodtal,nem vagy terhes,csak stresszes.

2022. jan. 17. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Beágyazódási vérzés nem 2,5 héttel az aktus után van, nyugodj meg. Sőt, aktus se volt, úgyhogy pláne ne aggódj.
2022. jan. 17. 21:37
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy láda sörben kéne fogadni, én a "nem terhes"-re tenném a voksomat. Én azt gondolom hogy ahhoz hogy terhes legyél, ahhoz rendesen benn kéne lennie a pénisznek és úgy beléd kellene hogy élvezzen. Mondjuk ha így feljut egy spermium, az bizony elég életképes és "alfa" baba lesz, azt hiszem 😁 Kinn volt a pénisze amikor elélvezett (rád), nem?

Az biztos hogy résen kell hogy legyél, hogy ha pozitív a teszt akkor időben hozz döntést, ne vacakold el az időt.

Írd majd meg pls. hogy mi lett a vége. Én kíváncsi vagyok.

2022. jan. 18. 09:03
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
A beagyazodas nem menstruacio elott van 2 nappal. Ennyitol meg leszel terhes. De ha ennyire ideges vagy csinálj egy tesztet, mar kimutatja.
2022. jan. 18. 09:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem leszel*
2022. jan. 18. 09:30
 19/24 A kérdező kommentje:
Na, hát ma reggel megjött elég erősen, úgyhogy megnyugodtam.
2022. jan. 18. 17:08
 20/24 anonim ***** válasza:
39%
16-os vagyok... Szuper :) ennek örülök szívből!🙃 Mensizz hát egy jó erőset és felejtsd el az egészet!😊
2022. jan. 18. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!